Любовна ИЗНЕНАДА за една зодия в хороскопа за 20 декември


Любовна ИЗНЕНАДА за една зодия в хороскопа за 20 декември
Снимка: iStock/Guliver

Овен

През този ден най-сетне ще може да си отдъхнете от натрупаното напрежение през последните дни и седмици. Не се залавяйте с нова работа, за да запълните освободилото се време. Просто се насладете на спокойствието.

Телец

През този ден целите ви няма да са особено ясни, така че най-добре не се залавяйте с нищо ново и не захващайте дела, от които не разбирате нищо. Стойте си кротко и не извършвайте излишни движения.

Близнаци

Това е ден за работа в екип. Да, вие може да свършите всичко сами, но не и днес. С верни помощници ще си спестите много време, а и ще ви е по-весело.

Рак

През този ден потиснете желанието си да купите всичко, което ви попадне пред очите. Най-добре не излизайте от вкъщи или ако се налага не взимайте голяма сума пари със себе си.

Лъв

През този ден не участвайте в начинания на други хора. Целите им може да са користни, а вие да разберете за това прекалено късно.

Дева

През този ден ще ви тормозят проблемите на хората, на света, на планетата. Това е много благородно, но е извън вашите способности. Съсредоточете се върху вашите лични проблеми.

ДОЧЕТЕТЕ ЗА ОСТАНАЛИТЕ ЗОДИИ ТУК!

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Зодии


Реклама

Много хора се страхуват да кажат какво искат.Точно затова и никога не го получават!

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама