Любовна ИЗНЕНАДА за една зодия в хороскопа за 26 януари


Любовна ИЗНЕНАДА за една зодия в хороскопа за 26 януари
Снимка: iStock/Guliver

Овен

През този ден може да разберете, че сте изостанали с графика си. Нещата не са толкова лоши, колкото изглеждат и с много малко концентрация ще може да се преборите с новите обстоятелства.

Телец

Този петък ще проявите изключителна решителност и ще бъдете готови да действате без никакво съмнение. Истинската причина за това поведение, може да бъде сложна ситуация, в която ще попаднете.

Близнаци

Този петък ще изясните важна част от отношеният с партньора ви, без оглед на обкръжаващите ви хора. Ще блеснете с ерудицията си и окончателно ще покорите любимия си.

Рак

Този петък не тичайте след дивото, изоставяйки питомното. Бъдете разумни и разсъдливи. За да намалите напрежението рисувайте, пейте – каквото ви душа иска. Това се отнася най-вече до плановете, свързани със семейството и дома.

Лъв

Този петък необходимостта да се докоснете до най-съкровените си мисли и да се затворите в себе си ще работи изключително във ваша полза. Ще се почувствате успокоени.

Дева

Този петък ще имате добра възможност да проявите възможностите си. Ваш приятел ще ви уреди среща с подходящите хора. Не изпускайте шанса си.

НАУЧЕТЕ ЗА ОСТАНАЛИТЕ ЗОДИИ ТУК!

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Зодии


Реклама

Някой ден ще си достатъчно възрастен, за да започнеш да четеш приказки отново.

К. С. Луис

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама