Любовно предсказание за всяка ЗОДИЯ до края на 2019


Любовно предсказание за всяка ЗОДИЯ до края на 2019
Снимка: iStock/Guliver

Има още време до края на годината, в което много зодии могат да очакват големи промени в личен план. Любовта често идва без да пита и ето за кои зодии това ще се случи до края на 2019 г.

Овен

Досега годината беше противоречива за вас в любовен план. Имаше своите положителни емоции, но не липсваха и разочарования. До края на 2019 г. можете да очаквате яснота. Тази, за която отдавна се надявате и която ще внесе спокойствие в живота ви, независимо какъв е отговорът на вашия най-голям въпрос.

Телец

За тези от вас, които се надяват на предложение за брак – ще го получат по най-милия и изненадващ начин. Не се съмнявайте, че връзката ви върви в правилната посока и че човекът до вас вече не си мисли за по-сериозна крачка. Всички останали Телци ги очаква нов трепет в любовта - по-голям и вълнуващ от всичко, което са изпитвали до този момент. 

Близнаци

Самотните Близнаци най-накрая ще открият човек, с когото могат да споделят света. Ще усетят онази тръпка, за която само бегло си спомнят, но бленуват от все сърце. Ще могат да разчитат на новия човек, който ще влезе в живота им и могат да бъдат сигурни, че той няма да ги предаде.

ВСИЧКО, КОЕТО ТРЯБВА ДА ЗНАЕТЕ ЗА ЖЕНАТА БЛИЗНАЦИ!

Рак

Късметът в любовта не е едно от нещата, с които може да се похвалите. За сметка на това до края на 2019 г. ще получите подарък от съдбата, който сте си заслужили. Ще се появи сериозен човек, който ще разбие на пух и прах представите ви за любовта. Ще ви покаже какво е да си обичан истински.

Лъв

Когато една връзка не върви, въпрос на време е тя да се разруши. До края на 2019г. всички Лъвове, които са в задушаваща и неподходяща за тях връзка, ще излязат по най-добрия начин от нея. Няма да бъде драматично, а по-скоро пречистващо ново начало.

Дева

Не мислете, че любовта е забравила за вас. Напротив! Подготвила ви е шеметна изненада, която ще стопли сърцето ви. Най-накрая в живота ви ще се завърне човек, който истински сте обичали и ще ви покаже, че съжалява за всичко, което някога ви е причинил. Едно свежо начало може да се окаже най-истинското ви досега.

Везни

До края на годината е възможно да влезете не в една, а в цели две връзки. Първата ще бъде изключително кратка, но много поучителна. Втората обаче може да се окаже нещо истинско, което да се превърне в дълга и смислена любовна история. Готови ли сте за това?

Скорпион

На обвързаните Скорпиони ще им се случат интересни събития до края на 2019 г. Възможно е да разберат за предателство от любимия човек, което няма нищо общо с изневяра. Решението дали ще продължат с този човек зависи изцяло от моралните принципи на всеки отделен представител на зодията. Послушайте сърцето си и не взимайте прибързани решения.

Стрелец

Никога не сте си представяли, че една целувка може да промени всичко, нали? Обвързаните Стрелци могат да преживеят увлечение, което сами трябва да преценят дали да допуснат в живота си, или да останат твърдо с човека, с който са във връзка. Необвързаните ще се радват на много флиртове и внимание, което ще повдигне самочувствието им.

Козирог

Самотата се отразява зле на всеки един човек, особено когато продължи твърде дълго. За щастие това ще се промени в най-скоро време. Възможно е да срещнете сродната си душа. И не се тревожете, ще я познаете по усещането, което ще ви връхлети ненадейно. 

Водолей

Бурно развитие на взаимоотношенията с любимия до вас човек. Ще се случат толкова много неща за толкова кратко време, че няма да ви се вярва какви щастливци сте. Семейните Водолеи ще се радват на голяма новина... мисля, че знаете точно каква!

Риби

Страстни мигове очакват Рибите до края на 2019 г. Застоят в любовния ви живот ще се преобрази и ще усетите най-хубавото – да обичате и да ви обичат в замяна. При обвързаните няма да има съществени промени, а най-накрая ще се радват на хармония във връзката си.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Зодии


Реклама

Истината е, че всички ще те нараняват; просто трябва да намериш онзи, за който си струва да страдаш.

Боб Марли

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама