Нещо ВЪЛНУВАЩО в хороскопа за 12 март


Нещо ВЪЛНУВАЩО в хороскопа за 12 март
Снимка: iStock/Guliver

Овен

Този понеделник интересното може да дойде от най-неочаквано място, така че не отказвайте предложение за излизане, колкото и скучно да ви се вижда то. Освен това не забравяйте, че тихите води са най-дълбоки.

Телец

Този понеделник ядосването на самите вас няма да доведе до нищо. Неприятни ситуации винаги има. Помага да се възприемат с чувство за хумор. И със сигурност отминават.

Близнаци

Този понеделник се опитайте да ограничите максимално празните приказки. Рискувате да издадете прекалено лична информация за себе си. Ако все пак започнете, няма да има връщане назад. Всъщност няма защо да се срамувате от себе си.

Рак

Този понеделник ще разберете, че различията не са повод за отдалечаване, а една добра причина за научване на нещо ново и дори сближаване. Не реагирайте първосигнално, а се опитайте да вникнете в нещата.

Лъв

Този понеделник ще сте склонни към харчене на пари, на много пари. Какво пък - ако инвестирате в нещо наистина полезно - защо не?

Дева

Този понеделник ще ви се иска да заминете надалеч в търсене на приключения. Ще ви се наложи обаче, да потиснете тези си пориви, защото моментът изобщо не е подходящ за силови преживявания.

ДОЧЕТЕТЕ ЗА ОСТАНАЛИТЕ ЗОДИИ ТУК!

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Зодии


Реклама

Много хора се страхуват да кажат какво искат. Ето защо те не получават това, което искат.

Мадона

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама