Нещо ВЪЛНУВАЩО в хороскопа за 5 февруари


Нещо ВЪЛНУВАЩО в хороскопа за 5 февруари
Снимка: iStock/Guliver

Овен

Този понеделник посветете на преследването на лични цели. Идеите които ви хрумват внезапно ще са най-успешни , но ще изискват светкавична реализация. Нека всичко бъде ясно и открито. Всяко участие в тайни и интриги ще се обърнат срещу вас. 

Телец

Този ден ще е наситен с дейности и събития около вас. Това, което не бива да правите е да изхвърляте вещи и да късате отношения . Сега не е време за раздяла. Напротив, денят е подходящ за заздравяването на отношения и укрепване на имиджа, особено в отношенията с чужденци.

Близнаци

Това е добър ден за преговори с чужденци и пътуване зад граница. Сега полагате основите на успешното ви развитие в тези области за това бъдете нащрек. Те ще ви гарантират известност, повишаване на интелигентността ви и уменията ви.

Рак

За да бъде успешен денят ви не се отклонявайте от правилата и така ще можете да повишите благосъстоянието си. Отложете преговорите с чужденци за друг ден, днес те няма да са успешни. Приемът на алкохол и непознати лекарства може да са вредни за вас.

Лъв

Този понеделник ограничение, което ще си поставите сами или ще бъде наложено от вън, всъщност ще даде тласък в развитието ви. Не преставайте да вярвате в правотата си и приемайте критиката хладнокръвно.

Дева

През този ден е добре да направите финансова ревизия и да разчистите сметките си с тези на които дължите пари. Невинен разговор може да постави основата на успешно сътрудничество или пътуване зад граница. Не се страхувайте да се разделите със старите неща, само така ще дадете път на новото в живота си.

ДОЧЕТЕТЕ ЗА ОСТАНАЛИТЕ ЗОДИИ ТУК!

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Зодии


Реклама

Понякога умът има нужда от време, за да приеме онова, което сърцето вече знае.

М.Анджело

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама