Невероятно щастие очаква една зодия на 13 април


Невероятно щастие очаква една зодия на 13 април
Снимка: iStock/Guliver

Овен

Този петък е важно да поддържате самочувствието си на необходимото ниво. Не бързайте да се включвате в спор, който вероятно ще загубите.

Телец

През този ден не се страхувайте от различното. Именно то ще ви покаже една страна на нещата, която е останала незабелязана от вас до момента.

Близнаци

Този петък бъдете готови за близостта, която ви се предлага. Възможно е да се уплашите, но не поради реални страхове, а такива кои са във вас самите.  Може би е време да се отървете от тях.

Рак

Денят ще е истинско предизвикателство за вас. Приключенията ще следват едно след друго. Хубаво е да си сложите някакви граници, особено ако става въпрос за отношения между вас и ваш колега.

Лъв

Денят ще ви завърти главата с толкова много признание за любов, че ще се чудите как да отхвърлите задълженията си в офиса или у дома.  Но има и такива дни и си заслужава.

Дева

Този петък няма да имате търпение да продължите работата по вече започната дейност. Ако толкова искате може да продължите през почивните дни, но умората ще се натрупа, така че си осигурявайте и почивка.

ДОЧЕТЕТЕ ЗА ОСТАНАЛИТЕ ЗОДИИ ТУК!

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Зодии


Реклама

Никой не може да ви накара да се чувствате по-низши без вашето съгласие.

Елинор Рузвелт

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама