Празничен ЛЮБОВЕН хороскоп за 24-28 декември


Празничен ЛЮБОВЕН хороскоп за 24-28 декември
Снимка: iStock/Guliver

Овен

Рядко се оставяте емоциите да вземат връх при вас, но сега е точно от онези моменти, когато е редно да го сторите. Никой няма да злоупотреби с това и да станете уязвими, не се притеснявайте.

Телец

Време е да сложите "край" на всички ангажименти, проблеми и негативни мисли. Вие сте човекът, който трябва да го направи, така че гледайте с усмивка към бъдещето и забравете за всички незначителни дреболии във връзката си.

Близнаци

Би трябвало да сте взели максимума от всички социални ангажименти, които имахте през месеца. Сега забавете темпо, отдайте се единствено на топлината и любовта, които ви заобикалят.

Рак

Най-накрая ще намерите хармония с партньора. Празничните дни около Коледа вещаят страхотни моменти, защото сте на едни и същи вибрации.

Лъв

Макар че всичко изглежда да върви като по „мед и масло”, има нещо, което ви притеснява. Може би вече ви е писнало от празнично настроение и имате нужда от повече страст? Поемете контрол над желанията си и действайте!

Дева

Отношенията с партньора ще вървят повече от добре. Чувствате се сигурни един в друг и това отваря много врати от гледна точка на комуникацията. Може би трябва да обсъдите общите си планове за следващата година.

любов

Везни

Бъдете по-гъвкави в действията си и не се придържайте стриктно към даден график, защото това ще изнерви половинката. Все пак, празници са, отпуснете му малко края.

Скорпион

Дръжте емоциите си под контрол и не споделяйте много какво мислите. Бъдете внимателни в желанията си да ръководите връзката, защото това може да доведе до много напрежение.

Стрелец

Празничните вибрации, които витаят във въздуха, ви зареждат много положително. Чувствате се щастливи и спокойни, а най-хубавото е, че и в любовта ще сте такива.

Козирог

Като никога, мислите ви ще бъдат насочени далеч от работата и повече към дома и семейството. Ще имате възможност да направите планове за пътуване и да вземете важни решения за идната година.

Водолей

Не е време за самосъжаление, а да бъдете по-активни. Ако усещате, че не сте щастливи и искате да намерите нова любов, мислете позитивно, погрижете се за себе си и раздвижете социалния си живот.

Риби

Време е да решите какво точно искате, защото обърквате и партньора си. Бебе, жилище или раздяла? Поговорете насаме, дайте си време да изясните ситуацията.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Зодии


Реклама

Всеки мъж сам си поставя "оценка", избирайки жената до себе си. Някой избират шестицата, други се оценяват за среден.

Камен Донев

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама