Романтичен ден очаква една зодия на 12 януари


Романтичен ден очаква една зодия на 12 януари
Снимка: iStock/Guliver

Овен

Днес движението ще е от изключителна важност за вас. Опитайте да потичате и ще се почувствате превъзходно. 

Телец

Ако днес не се чувствате във форма, не се насилвайте да правите, каквото и да било. Най-важното е да запазите силите си.

Близнаци

Тази неделя потърсете различно утешение за душата си. Имате нужда от извисяване - не губете повече време, за да си го осигурите.

Рак

Днес ще станете свидетели на интересна случка, която ще промени коренно мнението ви по личен въпрос. Това ще допринесе за хармонията в семейството ви.

Лъв

През този ден ще имате възможност да осъществите ваша мечта. Макар и само една - тя ще е много важна. Не забравяйте да почерпите.

Дева

Когато една врата се затваря, друга със сигурност все още е отворена. Задачата ви днес е да намерите именно тази отворена врата.

Везни

През този ден много ще ви се иска да извършите голяма промяна, но няма да имате достатъчно кураж. Потърсете компромисно решение - то съществува.

Скорпион

Понякога заобикалянето на правилата води до открития. Все пак не нарушавайте морални и наказателни правила и норми.

Стрелец

През този ден може да научите важна подробност при едни най-обикновен разговор. Опитайте се да разберете повече детайли - ще са ви от полза.

Козирог

Тази неделя си подарете кулинарно приключение. Това не означава да преяждате, а да се насладите на храната. Това може да стане и с малки количества. 

Водолей

Очаква ви ден, изпълнен с добро настроение, много шеги и обещания за приятно прекарване в следващите дни.

Риби

Тази неделя се посветете на малки рутинни неща. Те ще ви дарят с повече спокойствие, отколкото предполагате. Бъдете нежни с близките си.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Зодии


Реклама

Никога не преставай да се усмихваш, дори когато ти е тъжно, някой може да се влюби в усмивката ти.

Маркес

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама