Седмичен хороскоп за 8 - 14 януари


Седмичен хороскоп за 8 - 14 януари
Снимка: iStock/Guliver

Овен

През тази седмица ще ви се наложи да се занимавате с битови проблеми. Не е добре да отлагате повече, тъй като може да въвлечете прекалено много хора, а щетите да станат повече. Доверете се на специалисти при извършването на работата, особено за дейности, с които не сте се занимавали до момента. Възможно е да изскочат непланирани дейности, така че бъдете имайте и план Б. Вероятно някои от плановете ви ще претърпят промени – бъдете готови и затова. Най-добре не приемайте никакви ангажименти, особено след средата на седмицата. Ще ви бъде трудно, но резултатите ще надминат очакванията ви.

Телец

Седмицата ще се характеризира с душевни терзания. Хубаво е да бъдете по-разумни и практични. Ако трябва си дайте малко почивка. Задължително се посветете на любимите ви занимания. Няма как да решите въпросите, които ви притесняват под натиска на емоциите. Обградете се с верни съветници, известни с хладнокръвието си. В семейството може да има разногласия, които допълнително ще ви дестабилизират. Затова през почивните дни задължително се откъснете от цялата суматоха и подарете тишина и спокойствие на ума и тялото си.

Близнаци

Информацията е важно нещо, но не винаги трябва да се използва. Тази седмица ще е точно такава. Задръжте наученото за себе си и внимателно планирайте стъпките си, за да не ви проличи, че знаете повече, отколкото трябва. В средата на седмицата обърнете повече внимание на децата. Рискувате да пропуснете важен момент, в който вашето внимание ще е необходимо. Бъдете търпеливи и забравете за крути мерки. Всичко може да се постигне със спокойствие, доверие и много разговори.

Рак

Хубаво е да се взима, но сега идва момент, в който трябва да теглите чертата, преди да я тегли някой друг. За съжаление това ще е свързано с нарушаване на комфорта ви. Добре е да се замислите обаче какво и колко ви носи този комфорт. Прекалената предпазливост може да ви остави с празни ръце, а и душа... Опитайте се да бъдете по-далновидни. Средата на седмицата е добър период за решаването на финансови въпроси. Не си правете сметката без кръчмаря.

Лъв

Седмицата ще ви завари променени или поне с неистовото желание за промяна. Дайте му воля да се изпълни. Имате нужда да разведрите обстановката. Разтоварете се от колкото се може повече отговорности и задължения. Няма да загубите толкова, колкото си представяте - напротив, очакват ви нови постижения. Не се колебайте да споделяте с партньора си вашите притеснения. Той ще ви бъде ценна опора.

Дева

Предстоящите дни ще ви дадат нови знания за живота и приятелството. Очаква ви интересно преживяване с човек, на когото не сте имало особено доверие, но сега ще се прояви като ваш подръжник. Нека това ви бъде пример как не трябва да се подаваме на първото впечатление и да си правим прибързани изводи. Бъдете по-смели в начинанията, дори да ви грози неуспех. Не винаги и не всичко се получава от първия път.

ВИЖТЕ ЗА ОСТАНАЛИТЕ ЗОДИИ ТУК!

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Зодии


Реклама

Когато целият свят мълчи, дори един глас става могъщ.

Малала Юсуфзай

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама