Седмичен любовен хороскоп за 19-23 август


Седмичен любовен хороскоп за 19-23 август
Снимка: iStock/Guliver

Овен

През новата седмица ви очакват нови красиви възможности в любовта. Ще се чувствате енергични и изпълнени с обич, така че е време да покажете нежната си страна.

Телец

Опитвате се да се наложите върху партньора по доста манипулативни начини. Любовта я има, но трябва да обмисляте вашите стъпки по-внимателно, защото сегашните ви тактики не работят.

Близнаци

Любовният живот на Близнаците ще е в разцвет, на прага на важно решение или промяна. Някои представители на зодията биха могли да планират наследник.

ВСИЧКО ЗА ЖЕНАТА БЛИЗНАЦИ ТУК!

Рак

Седмицата е подходяща да представите любимия човек на близките си, ако все още не сте предприели тази крачка. Любовната хармония ще се задържи до средата на седмицата, като след това ви очакват леки разногласия.

Лъв

Комуникацията с половинката ще върви гладко, така че няма причина да се притеснявате за състоянието на връзката си. Ще споделяте, ще говорите за проблемите и ще съумеете да ги разрешите по един разумен начин.

Дева

Ще се случат неща, които ще ви накарат да се почувствате объркани и разочаровани. Не бързайте да се тревожите, ако трябва да направите някаква промяна в любовта.

Везни

Хубава седмица за Везните! Тези от вас, които се намират в сериозна връзка, ще получат повече внимание и ще се чувстват уверени в себе си и партньора.

Скорпион

Ще имате възможност да обсъдите разногласията с любимия човек, да прекарате повече време заедно и най-вече да изградите работеща система за моментите, когато имате финансови проблеми.

Стрелец

Тайната на вашето любовно щастие ще се окаже в социалните ви контакти. Постарайте се да излизате по-често, да се срещате с приятели и ще видите колко по-спокойна и пълноценна ще стане връзката ви.

Козирог

Романтиката определено няма да ви е приоритет през тази седмица. За сметка на това, кариерното ви развитие ще е в разцвета си. Вашата половинка може да изиграе ключова роля по отношение на работата ви, така че споделяйте повече.

Водолей

Хармония очаква онези от вас, които се намират в сериозна връзка. Ще намерите баланса между пътувания, семейни задължения и работа.

Риби

Няма да има никакви изненади, ще се чувствате удовлетворени от живота си. Общо взето, ще плувате в "спокойни води" през следващите няколко дни.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Зодии


Реклама

Не избирай този, когото светът смята за красив. Избери този, който прави света ти красив.

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама