Вълнуващ ден очаква една зодия на 29 септември


Вълнуващ ден очаква една зодия на 29 септември
Снимка: iStock/Guliver

Овен

Тази събота и най-добрите ви очакванията ви ще бъдат надминати. Има с какво да се гордеете. Не забравяйте да се поглезите и поощрите за покоряването на следващите върхове.

Телец

Тази събота очаквайте промяна в плановете. Не ви очаква мечтаната почивка. Ще трябва да се мобилизирате. Просто моментът е такъв и не е добре да го изпуснете.

Близнаци

Тази събота не вървете срещу себе си. Така само ще си навредите. Не се колебайте да излезете от рамките.

Рак

Тази събота всяко излишно движение ще ви извади от пътя и после ще ви бъде много трудно да влезете отново в ритъм. Вечерта си оставете няколко минути, в които да разпуснете на пълна тишина.

Лъв

Тази събота не давайте напразни обещания на близките ви. Представите ви ще надделеят на реалната ви преценка. Прекалено розови ще са нюансите, в които ще виждате и може да се окажете в капан.

Дева

Тази събота бъдете по-мили към себе си. Ако вие не го направите  - няма кой друг. Може да прекарате деня изцяло по ваш вкус.

Везни

Тази събота ще ви напомни, че е напълно възможно да не знаете всичко, особено ако мнението ви се отнася до друг човек. Колкото и добре да познавате някого не може да четете в душата му.

Скорпион

Тази събота ви накара да видите някои неща от друг ъгъл. Видяното може да ви изненада. Ной-безболезнено ще бъде да приемете действителността такава, каквато е и си направете съответните изводи.

Стрелец

Тази събота ви очакват интересни ситуации, които ще поставят на изпитание нервите ви, но сега не бива да се подавате. Като се приберете може да се ядосвате, колкото си искате, но сами, без да си го изкарвате на близките.

Козирог

Тази събота може да се окажете в центъра на вниманието. Ще има някои знаци за това, така че може да се измъкнете навреме.

Водолей

Тази събота запазете мнението за себе си. Помислете дали действително е толкова важно да кажете това, което мислите или просто искате да изпъкнете.

Риби

Посветете деня на самовглъбяване и изкуство. Трябва ви повече тишина, за да чуете себе си. Вземете нова книга за четене.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Зодии


Реклама

Ако винаги се опитваш да бъдеш нормален, никога няма да разбереш колко невероятен можеш да си.

Мая Анджелоу

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама