Вълнуващ ден очаква една зодия на 30 април


Вълнуващ ден очаква една зодия на 30 април
Снимка: iStock/Guliver

Овен

Денят ще ви засипе с предложения, свързани с личния ви живот. Не се лакомете. Вземете само това, от което имате нужда. Това е ден за умереност.

Телец

Някой ще се опита да ви накара да споделите ваша тайна. Задоволете любопитството му с половината от информацията, а най-важното оставете за себе си.

Близнаци

Да бъдете себе си е най-хубавото, което може да направите. Въведете ново правило и всеки ден се питайте колко истински сте били.

Рак

Партньорът ви има повод да е недоволен. Анализирайте близките седмици и си вземете бележки за слабите ви места.

Лъв

За да тръгнат нещата нагоре е необходимо да се разтоварите. Няма как да напреднете с целия багаж, който носите.

Дева

Малка промяна в имиджа ще ви донесе много настроение и глътка свеж въздух. Преценете добре кое да промените и не се увличайте в дейността.

Везни

Пътуването към себе си понякога води до неочаквани открития. Каквото и да разберете ще е полезно за вас самите.

Скорпион 

Ще получите мнение, което не сте искали. Благодарете любезно и продължете така, както сте решили без да давате обяснение.

Стрелец

Мнението ви за някого ще претърпи сериозен катарзис. Не губете време в съжаление, а се заемете с изграждането на новите отношения.

Козирог

Денят ще загуби в многобройни телефонни разговори. Ако искате да се насладите на тишината и красотата на природата - изключете телефона.

Водолей

Ще получите болезнен, но ценен урок. Нарушили се правилата и сега ще трябва да преодолеете някои трудности, но това ще стане бързо и почти лесно.

Риби

Ще имате важни задачи за решаване. Не отлагайте никоя от тях за по-нататък. Така ще си спестите много главоболия през идните месеци.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Зодии


Реклама

Най-голямата болест в днешните времена е да не бъдете обичани.

Принцеса Даяна

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама