4 знаменитости, които имат тайни профили в Instagram


4 знаменитости, които имат тайни профили в Instagram
Снимка: Getty Images/Guliver

За повечето звезди е наистина трудно да останат „инкогнито“, което означава, че нищо, което правят не може да остане извън светлината на прожекторите - особено в интернет. Въпреки че основната причина знаменитостите да използват социалните медии е да имат начин за общуване с феновете, през последните години някои от тях осъзнаха, че могат да използват същите тези мрежи, за да направят точно обратното. И така, ето кои са звездите, за които вече се знае, че използват тайни профили, за да следят другите и да качват снимки, които не искат да са публично достояние.

1. Дженифър Анистън

Актрисата официално се присъедини към Instagram миналата седмица, но разкри, че от доста време „дебне“ в платформата, благодарение на таен акаунт. Признанието на любимата ни „приятелка“ дойде във вечерното шоу на Джими Кимъл, където тя каза, че „е искала да разбере по-добре света на социалните медии.“

2. Бела Хадид

Наскоро обявиха Бела Хадид за най-красивата жена на света. Моделът, който от край време се подвизава под светлината на прожекторите, явно също е имал от глътка свеж въздух. Миналата година се появиха задкулисни снимки от пътуването на Бела до Япония, които по-късно тя добави към официалния си профил, споменавайки очевидно фалшивото си име „Ребека Хараджуку“.

3. Джъстин Бийбър

Отново през 2018г. фенове откриха фалшивия профил на Джъстин Бийбър, който е имал само три качени снимки. Повече от очевидно е, че тийн идолът не е използвал страницата, за да публикува фотоси, а да „шпионира“ други хора.

 

4. Ариана Гранде

Този акаунт се задържа тайна много кратко време, но това съвсем не означава, че певицата е спряла да го използва. Напротив, тя редовно публикува снимки и размисли за живота от гледна точка на своето домашно прасенце Piggy Smallz.

 

View this post on Instagram

hiujndndnnfndnddnnnndneje j

A post shared by Piggy Smallz (@realpiggysmallz) on

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Звезди


Реклама

С думи също може да се докосва. Дори по-нежно, отколкото с длани.

Януш Вишневски

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама