Лазар Ангелов изкарва повече от Гордън Рамзи в Instagram


Лазар Ангелов изкарва повече от Гордън Рамзи в Instagram
Снимка: Instagram

През последните няколко години социалните мрежи се превърнаха в работно място за мнозина звезди. Да бъдеш инфлуенсър, освен мода, се оказва и доста доходоносно препитание. Днес ще ви запознаем с част от знаменитостите, чиито имена са се превърнали в марки и работят вместо тях, печелейки хиляди долари за пост в Instagram.

Лазар Ангелов

Започваме с единственото българско име, което попада в класацията на най-успешните инфлуенсъри. Фитнес гуруто може да се похвали с аудитория от почти 6 милиона, което му носи 9.500 долара за рекламен пост в социалната мрежа.

Гордън Рамзи

Готвачът с доста лют нрав има почти 5 милиона последователи в Instagram. Макар да е доста популярен в телевизионния ефир, Рамзи се нарежда след Лазар Ангелов със средна печалба от около 5 хиляди долара за платена публикация.

Алекса Чънг

Приеманата за модна икона американка има 3-милионна аудитория, която я обожава. Синеоката красавица си докарва около 4,500 долара за реклама на модни марки.

Лиони Хане

Тя развива един от най-успешните модни блогове в родната си Германия, а и извън нея – Ohh Couture. И въпреки че с модата са добри приятелки, Лиони печели доста повече от реклами в сферата на туризма. Последователите й, наброяващи 1.8 милиона, й носят сумата от около 5 000 долара за пост.

Джефри Стар

Джефри несъмнено е момчето, което се гримира по-добре от болшинството дами в световен мащаб. 7 години Джефри редува върхове със спадове в кариерата си, докато един ден не поставя всичките си спестявания на карта, за да основе собствения си козметичен бранд. Той се оказва истинска сензация, а в момента Джефри има над 8 милиона последователи и един рекламен пост в Instagram му пълни банковата сметка с 10 000 долара.

Роузи Хънтингтън-Уайтли

Красаваицата е майка, модел, бизнесдама, дизайнер и домакиня. Още една титла, която можем да добавим към визитната й картичка, е инфлуенсър. Тя се справя доста успешно с навигирането на социалните медии, като за маркетинговите си умения печели по 11 500 долара на пост.

Емили Ратайковски

Моделът Емили Ратайковски е един от най-дейните защитници на правата на жените и равенството между половете. Освен това, доста обича да скандализира обществото със своите снимки и публични прояви. Съвсем логично, Емили има близо 20 милиона последователи, а всички модни гиганти, които искат да присъстват на стената й в Instagram, трябва да приготвят 26 000 долара.

Етикети:
Iwoman.bg

Коментари


Още по темата


Още от Звезди


Реклама
Реклама

Не приемайте себе си твърде сериозно. Знайте кога да се присмеете на себе си.

Холи Бери

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама
Реклама