4 звезди, които признават, че са бисексуални


4 звезди, които признават, че са бисексуални
Снимка: Getty Images

Любовта си е любов, независимо под каква форма идва. И макар мнозина известни личности все още да не се чувстват напълно спокойни заради сексуалната си ориентация, има и такива звезди, които гордо заявяват своите предпочитания. Ето кои са 4-те звезди, които признават, че са бисексуални.

Дрю Баримор

През 2003 година актрисата даде интервю за изданието „Contact“. „Харесвам ли жените сексуално? Да, определено. Две жени заедно са красиви, точно както един мъж и една жена са красиви заедно. Да бъдеш с жена е като проучване на собственото ти тяло, но чрез някой друг.”

Кристен Стюарт

Реално погледнато, актрисата се опита да държи личните си взаимоотношения извън светлината на прожекторите. Но с времето интересът на медиите я накара да се примири с бисексуалността си. Пред Elle UK Кристен разкри, че „Винаги когато съм излизала с мъж съм се чувствала сякаш правя нещо банално. Харесваше ми, но не беше „уау”. Това се промени, когато започнах да се срещам с момиче. Тя отвори живота ми и аз съм много по-щастлива.”

Теса Томпсън

През юни 34-годишната красавица сподели пред Net-A-Porter за връзката си с Жанел Монае. „Ние се обичаме дълбоко. Толкова сме близки, че сякаш вибрираме на една и съща честота. Ако хората искат да спекулират за това какви сме, това не ме притеснява. Подкрепата на семейството ми ме направи сигурна в сексуално отношение. Независимо дали заведа у дома мъж, или жена, това никога няма да е повод за дискуция.”

Синтия Никсън

Бившата актриса от "Сексът и градът" разкри бисексуалността си пред The Daily Beast през 2012 година, признавайки, че "през целия ми живот съм била само с мъже. Но когато го направих с жена, това не ми изглеждаше странно и неловко. Аз съм просто една жена, влюбена в друга жена.”

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Звезди


Реклама

Животът е дръзко приключение или нищо.

Хелън Келър

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама