Анджелина Джоли се съблече гола (снимки)


Анджелина Джоли се съблече гола (снимки)
Снимка: Getty Images/Guliver

Анджелина Джоли позира гола в чувствена фотосесия за декемврийския брой на сп. Harper's Bazaar. На снимките, заснети от норвежкия фотограф Солве Сундсбо, 44-годишната актриса деликатно е прикрила интимните си части.

В интервю за изданието звездата от "Господарка на злото" споделя за емоционалните си белези, за това, че най-много цени разнообразието и би искала да живее с децата си извън Америка.

"Етикетирането на хората и поставянето им в кутии не е свобода. Различието и разнообразието са това, което най-много ценя - в семейството си и в другите. Не искам да живея в свят, в който всички са еднакви и си представям, че това е вярно за всички, които четат това. Искам да се запознавам с хора, които никога не съм срещала досега, и да науча неща, които не знам. Предизвикателството днес е да възприемем различията си. И да не се заблуждаваме от усилията да ни разделят или да ни карат да се страхуваме от едни от други. Наблюдаваме отстъпление от ценности по целия свят. Много правителства са по-малко склонни да отстояват ценности, за които предишните поколения са се борили и умирали, за да ги гарантират", смята тя.

Вижте тази публикация в Instagram.

#angelinajolie @harpersbazaarus @bazaaruk

Публикация, споделена от Fashiontalks (@fashiontalks34) на

Джоли е благодарна, че има свободата да бъде себе си, за разлика от много жени, които постоянно трябва да се вписват в определени рамки.

"Животът, който е пълноценен, е много труден. А за много жени това е невъзможно заради това, срещу което се изправят. Всеки ден осъзнавам, че имам свободата да говоря открито и да правя свой собствен избор. И способността да насърчавам децата си да изследват света, включително света на идеите, без да има ограничения за това, което им е позволено да учат или да знаят или да си представят какво ще правят в бъдеще… Нищо не ме кара да се усмихвам повече, отколкото когато видя някой да бъде напълно себе си, със собствен индивидуален стил и характер, какъвто и да е той."

Попитана дали би живяла някъде извън САЩ, тя е категорична: "Много ми се иска да живея в чужбина и ще го направя веднага, след като децата ми навършат 18. В момента трябва да се съобразявам с желанието на техния баща (Брад Пит бел.р)".

Анджелина се раздели с Брад Пит през 2016 година и техният развод все още не е финализиран, макар че по закон официално могат да се наричат необвързани. Те имат три биологични деца - Шайло и близнаците Вививан и Кнокс. Отглеждат и три осиновени деца - Мадокс, който е вече над 18 и учи в Южна Корея, Пакс и Захара.

Вижте тази публикация в Instagram.

Angelina

Публикация, споделена от Angel (@mewmash) на

Вижте тази публикация в Instagram.

#angelinajolie 🌹

Публикация, споделена от Fashiontalks (@fashiontalks34) на

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Звезди


Реклама

Никога няма да станеш този, който искаш да бъдеш, ако продължаваш да обвиняваш околните за това, което си.

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама