И Пласидо Доминго има коронавирус


И Пласидо Доминго има коронавирус
Снимка: ПРОФОН

Испанският оперен певец Пласидо Доминго е заразен с коронавирус. Пробата му е дала положителен резултат.

79-годишният певец сам съобщи новината в профила си във Facebook.

"Чувствам се задължен да ви съобщя, че дадох положителен тест за COVID-19. Моето семейство и аз сме се самоизолирали. В момента всички сме в добро здраве, но аз почувствах симптоми на треска и кашлица, затова реших да се тествам, и резултатът се оказа положителен.

Моля всички да бъдат изключително внимателни, спазвайте основните указания, като често миете ръцете си, стоите на поне два метра разстояние от друг човек, и правите всичко възможно, за да спрете разпространението на вируса. Преди всичко най-важно е да останете у дома, ако можете! Заедно можем да се преборим с този вирус и да спрем настоящата световна криза. Надеждата ни е съвсем скоро да се върнем към нормалното си ежедневие. Моля, следвайте указанията и разпоредбите на местната власт, за да останете в безопасност и да защитите не само себе си, но и цялата ни общност", пише още певецът в профила си.

И други популярни личности се оказаха заразени с коронавирус, като сред тях са Том Ханкс, съпругата му Рита Уилсън, Идрис Елба, Олга Куриленко. Холивудският продуцент Харви Уейнстийн, който беше осъден на 11 март на 23 години затвор по обвинение в изнасилване и принудителен секс, също има COVID-19. Научете повече ТУК!

И тъй като в момента целият свят се бори с тази коварна болест, някои звезди решиха да окуражат хората с музика. Вижте техните специални изпълнения от домовете им ТУК.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Звезди


Реклама

Най-красива е една жена, когато е изморена от смях!

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама