Николета и Валери поздравиха дъщеря си за рождения й ден (снимки)


Николета и Валери поздравиха дъщеря си за рождения й ден (снимки)
Снимка: Instagram

Вчера Никол, дъщерята на Николета Лозанова и Валери Божинов, навърши 6 години. Нейните родители използваха социалните мрежи, за да поздравят малката си принцеса.

"Преди 6 години на тази дата, животът ми придоби истински смисъл. Родих “причината”, да се старая да бъда достоен пример, да бъда съвършена! Мога го, заради нея - Никол, моето всичко! Бъди здрава, ще ти дам света в ръцете, а ти го покори и владей, с чар и интелект! Обичам те!", написа Николета в Instagram.

Футболистът Валери Божинов също отправи мило послание по случай рождения ден на дъщеря си.

"Точно 6 години, откакто се роди любовта на живота ми! Моята най-голяма слабост, съществото, на което подарих сърцето си! И преди 6 г. футболът ме лиши от възможността да съм първият, който да те целуне и на този ти рожден ден ще ме отдалечи от теб, Никол, но тати много те обича и разстоянието не е фактор, който да повлияе на нашата неимоверно силна връзка! Благословен съм да имам най-невероятната дъщеря!"

Точно 6 години, откакто се роди любовта на живота ми! Моята най-голяма слабост, съществото, на което подарих сърцето си! И преди 6 г. футболът ме лиши от възможността да съм първият, който да те целуне и на този ти рожден ден ще ме отдалечи от теб, Никол, но тати много те обича и разстоянието не е фактор, който да повлияе на нашата неимоверно силна връзка! Благословен съм да имам най-невероятната дъщеря!❤❤❤🎂🎂🎉

Публикация, споделена от Valeri Bojinov Official (@valeribojinov86) на

Ето и снимки от самото парти за 6-тия рожеден ден на Никол:

Nicole’s 6th Birthday party

A post shared by ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀NIKOLETA LOZANOVA (@nikoleta_lozanova) on

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Звезди


Реклама

Истината е, че всички ще те нараняват; просто трябва да намериш онзи, за който си струва да страдаш.

Боб Марли

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама