Секси актьори, които са били тормозени в училище


Секси актьори, които са били тормозени в училище
Снимка: Getty Images/Guliver

Често си мислим, че актьорите са родени със сребърна лъжица в устата и че никога не са имали проблеми с приятелите си, с образованието си или с любовния си живот. Но това е далеч от истината. Много от тях са били тормозени в училище и дълги години са били потиснати и без приятели.

Райън Гослинг

Този разбивач на сърца не е бил в добри отношения със съучениците си. Актьорът определя детството като гаден период от живота си, защото му се подигравали и нямал приятели. Освен това е бил диагностициран с „дефицит на вниманието” и е прекарал цяла година в домашно обучение.

Джъстин Тимбърлейк

Певецът започва кариерата си в „Клубът на Мики Маус”. Изглежда, че това вместо да го направи популярен сред връстниците, има обратен ефект. През 2015 година Джъстин призна от сцената: „В училище постоянно ме дразнеха и ме обиждаха с най-различни думи, които не мога да кажа по телевизията.“

Том Круз

Том е един от най-известните холивудски актьори, който не е загубил своята популярност повече от 20 години. Но детството му не е било съвсем безпроблемно. В училище той непрекъснато е бил тормозен, тъй като със семейството му са се местили постоянно и в крайна сметка той вечно е бил „новото дете в класа”. Освен това, Том е страдал от дислексия, което превръща ученическите години в истински кошмар.

Крисчън Бейл

На 13-годишна възраст Крисчън прави своя филмов дебют и става обект на тормоз в училище. Актьорът споделя: „Бях пребиван от няколко момчета в продължение на години. Превърнаха живота ми в ад с техните юмруци и ритници."

Райън Рейнолдс

Този актьор спечели сърцата на милиони жени по света със своята харизма и чувство за хумор. В гимназията любовта не му върви особено. В свое интервю Рейнолдс споделя: „Отне ми известно време, докато се науча как да общувам с момичетата. До 18-годишна възраст малко приличах на момиче от Виетнам. " Възможно е да има и други причини, но Райън наистина е мразел училище и в крайна сметка е изгонен.

Джордж Клуни

В средното училище Джордж страда от парализа на Бел - не може да яде и да пие нормално, лявото му око е затворено през цялата година и в училище го наричат „Франкенщайн“. През 2013 година Клуни споделя в интервю: „Това беше най-лошата година в живота ми. Децата могат да бъдат много жестоки. Бях подиграван и тормозен, но тези трудности ме направиха по-силен.”

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Звезди


Реклама

Стой далеч от сивите хора. Обичат да крадат цветовете ни!

Дейвид Сант

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама