Блясък, но не съвсем: Автентичната ферма на Аманда Сейфрид (СНИМКИ)


Блясък, но не съвсем: Автентичната ферма на Аманда Сейфрид (СНИМКИ)
Снимка: Getty Images

Аманда Сейфрид явно наистина обича селския неподправен стил – когато закупи своя pied-à-terre в Ню Йорк, тя поиска градският ѝ дом да прилича и да се усеща по-провинциално – популярна тенденция в интериорния дизайн този сезон.

И за фермата, в която живее постоянно със семейството си, номинираната за Оскар актриса се обърнала към фирмата за интериорен дизайн General Assembly много рано в процеса. Тъй като това бил третият път, когато Аманда Сейфрид работи с основателката Сара Замес, тя имала пълно доверие на дизайнерката и нейния партньор Колин Стиф с обширния проект.

Какви промени са направили по къщата?

Смесицата от рустикални нотки и традиционна елегантност била наистина подходяща за начина, по който живеят Аманда Сейфрид и нейният съпруг, актьорът Томас Садоски, независимо дали са сред хълмисти полета, или в градски пейзаж. Модерната кънтри тенденция е свързана изцяло с комфорт и стил, смесвайки усещане за уют и със съвременен дизайн.

Вижте още: Вижте новия луксозен дом на Алекс Богданска (ВИДЕО)

Домът им някога е бил класическа каменна къща с обор за животни. Сега той излъчва селски чар - по възможно най-малко претенциозния начин, черпейки от оригиналните структури, които все още са на място.

Отвън прилежащата плевня е превърната в най-добрия апартамент за гости. С ясно различно усещане от основната къща, модерното пространство на плевнята е разделено на части чрез текстури, включително дърво, камък и облицовки, за да създаде уникални пространства.

„До обора, който реновирахме, има друг съществуващ обор за коне, който все още се използва за конете и козите на Аманда. В хамбара, който обновихме, освен за съхранение на сено, имаше и родилни боксове за конете. Запазихме ги и ги превърнахме в спални. Променихме вратите, като добавихме стъкло, обработихме метала и заменихме дървото в тях, за да съответства на останалата част от дървото“, казва Сара.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Дом


Реклама

Мъжете може да са открили огъня, но жените са открили как да си играят с него.

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама