Христиана от “Ергенът” разкри защо е влязла пияна в шоуто (ВИДЕО)


Христиана от “Ергенът” разкри защо е влязла пияна в шоуто (ВИДЕО)
Снимка: bTV

Христиана Манова беше една от най-колоритните, цветни и забавни образи в тазгодишния сезон на “Ергенът”. Уви, тя си тръгна още в началото на надпреварата за сърцето на Алек. Ето какво сподели тя за самия формат и образа си в него. 

“Не съм гледала предишните сезони на “Ергенът”, само малки, кратки откъси и не съм се записала аз, а приятелка. Даже това беше моята племенница, която е на 17 години и нямаше годините, за да участва тя самата, затова прати мен.”

Вижте още: Теа от "Ергенът" лъсна в гола фотосесия (СНИМКИ)

За алкохола и живота след “Ергенът”

“Докато започна излъчването на “Ергенът”, в моя живот се случиха доста неща. Гледам сериите с приятеля си, като много често го гоня в другата стая, защото той иска да си коментираме, а аз искам да видя какво ще излъчат, как са го отрязали. Когато се видях в първи епизод, как влизам, бях в потрес. Те бяха изрязали забавната част, беше страшен купон, но ме бяха представили като страшна вещица. Но ми хареса образа, който са ми изградили, има част от мен в него, но доста често е too much.

Когато влязох бях подпийнала по няколко причини. Първо - бяха ми загубили багажа на летището. Второ - когато видях червената рокля с перата, много плаках. Не исках това да е мойта рокля. Не остана време нито за грим, нито за прическа. Събудиха ни в 8 сутринта, за да се подготвяме за влизането и влязохме към 10 вечерта. Нито едно от момичетата не беше яло. Аз си мислех, че отивам на почивка, честно. Не вярвах, че е такъв тормоз, реалността е друга.”

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Шоу


Реклама

Достатъчно е да погледнете през очите на Любовта, за да видите красотата навсякъде.

Петър Дънов

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама