10 начина да плените сърцето на мъж Скорпион


10 начина да плените сърцето на мъж Скорпион
Снимка: iStock

Повечето мъже, представители на зодия Скорпион, имат афинитет към непокорните и потайни жени. Затова бъдете мистерия за него, след това изчакайте той да я разбере и да се влюби в нея. Ето още 10 съвета, които може да са ви от полза.

1. Покажете преданост към вашата връзка

Въпреки че това е само началото на връзката ви с мъж Скорпион, трябва да му дадете да разбере, че сте напълно отдадени на него. Трябва да му покажете вашата преданост и колко силно искате да бъдете с него, като се има предвид, че той има много страхове относно това да бъде влюбен и да бъде верен.

2. Не се преструвайте

Бъдете такива, каквито сте. В началото на отношенията ви се отнасяйте с него по същия начин, както бихте направили след едногодишна връзка с него. Бъдете искрени и никога не показвайте на този мъж страна от вас, която ще продължи само кратко време и накрая ще се окаже фалшива.

Вижте още: 4 причини да НЕ търсите сродната си душа

3. Бъдете привлекателни

Мъжете Скорпиони са известни с това, че са страстни любовници. Тази зодия търси спътник, с когото да изследва плътските удоволствия и да задоволява фантазиите си. Бъдете предизвикателство за него и забравете за скуката в спалнята.

4. Никога не губете самоувереност

Мъжете Скорпиони са напълно самоуверени и живеят според собствените си правила. В резултат на това те също се нуждаят от партньор, който може да отстоява себе си и има самочувствие. Вярвайте в себе си през цялото време, за да привлечете вниманието на този мъж.

5. Покажете вашата интелигентност

Скорпионите притежават осъзнатост и фокус. Те търсят половинка, с която могат да водят задълбочени разговори, затова покажете вашето остроумие и интелигентност.

6. Хвалете го

В крайна сметка всеки се радва да получава комплименти. Но за да укрепят връзката си, мъжете Скорпиони търсят признание за времето и усилията, които инвестират в нея. Те влагат сърцето си в това, така че очакват похвала, която да балансира връзката.

7. Подчертайте силата в себе си

Скорпионите се привличат от силни жени. Тези мъже търсят жена, която може да постигне всичко, което казва, че иска, и която може да отстоява позициите си, независимо от препятствията, пред които е изправена. Пред мъжа си бъдете верни на себе си и демонстрирайте, че сте лидер както в професионалния, така и в личния си живот.

8. Бъдете предизвикателство

Не бъдете натрапница. Вместо това покажете на вашия мъж Скорпион, че можете да бъдете предизвикателство. Накарайте този човек да ви преследва, като не се поддавате на молбите му за нищо от вас. За да се откроите от тълпата, предизвикайте неговите вярвания и възгледи и го принудете да премине границите.

Вижте още: Как да привлечете достоен мъж, когато сте заобиколени от драма

9. Не съдете

Никога, никога не съдете мъж Скорпион. На този мъж му трябва известно време, за да се отвори, но след като го направи, той напълно разкрива истинската си същност, като ви се доверява. Не го критикувайте заради минали постъпки. Покажете, че сте подкрепящ и окуражаващ партньор.

10. Избягвайте да го игнорирате

Не пренебрегвайте мъж Скорпион, дори когато искате да играете, за да го спечелите. Скорпионите са силно чувствителни към измама и ще я спрат на мига, когато я забележат. Така че вместо да го карате да чака, като му давате грешни сигнали, просто му признайте веднага дали намеренията ви са добри и чисти към него.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Съвети


Реклама

Аз гледам на тялото си повече като на инструмент, отколкото като на орнамент.

Аланис Морисет

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама