Наръчник за 40-годишни: 6 стъпки как да си хванете мъж


Наръчник за 40-годишни: 6 стъпки как да си хванете мъж
Снимка: Istock

На 20 и на 30 години животът ни е до голяма степен  фокусиран изцяло върху кариерата ни. И ако често се сме се ядосвали на нашите баби, които са ни казвали, че на тази възраст са гледали по няколко деца, то идва един момент, в който имаме кариера, имаме хубав дом, но докато се усетим вече сме на 40 години и самотни в компанията на всичките ни сбъднати мечти.

Вижте още: Защо жените полудяват по мрачни мъже

Днес ви представяме 6 стъпки, които трябва да предприемете, за да срещнете половинката си след 40:

1. Отворете сърцето си

Първо, работете, за да отворите сърцето си и да задвижите любовната си енергия. Всеки има любяща енергия, така че ако го осъзнаете, ще бъдете по-привлекателни. Направете утвърждения и визуализации, за да усетите женската си енергия.

2. Работете върху външния си вид

Вече не се чувствате желана като жена, което подкопава самочувствието ви. Направете си страхотна нова прическа и си купете нови дрехи, подходящи за среща.

Вижте още: Как да привлечете достоен мъж, когато сте заобиколени от драма

3. Направете кратък списък какви качества трябва да има мъжът до вас

Напишете на един лист основните неща, които търсите в половинката си и не правете компромис с тях. Вече сте зряла жена на 40 години и сте наясно със себе си, така че бъдете целеустремени и не се задоволявайте с компромис, търсете вашия смисъл.

4. Не отказвайте срещи

Дори да мислите, че това не е вашият човек, не отказвайте срещи. Не е нужно да задълбавате и да минавате на следващо ниво в отношенията, трябва просто да излизате. Приемайте тези срещи като училище за общуване и флирт с различен тип хора. Просто това е начинът отново да влезете в играта.

5. Дайте шанс

На 20 и на 30 години сме склони да вирнем нос, ако някой не е толкова успешен в кариерата си, колкото нас. Сега сте на възраст, в която сте по-мъдри и трябва да сте се научили да търсите чисто човешките качества. Сигурно сте си научили урока, че понякога супер успешните мъже са в комплект с много други минуси в личните отношения.

Вижте още: 6 причини, заради които винаги ще сте шаферка, но не ѝ булка

6. Не се отказвайте

Това е най-важната точка от плана, която трябва да следвате. Независимо колко може да ви е разочаровал един мъж, не се отказвайте да давате шанс на останалите, които искат да ви опознаят. Вашето съкровище е някъде там, но просто се изисква воля и характер, за да стигнете до него.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Съвети


Реклама

Елегантността е единствената красота, която никога не избледнява.

Одри Хепбърн

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама