Седмичен хороскоп за 30 октомври - 5 ноември

  • Седмичен хороскоп за 30 октомври - 5 ноември
    Дата: Снимки: Istock/Guliver
Дата: 30.10.2017 Снимки: Istock/Guliver
Iwoman.bg

Овен

През тази седмица обърнете повече внимание на здравето си. Ако имате оплаквания не се колебайте да потърсите квалифицирана медицинска помощ. Най-важното е да не се самолекувате и да не подценявате състоянието си. В средата на седмицата може да усетите, че нещо не е наред в работата ви. Не подминавайте трудностите, а се заемете с отстраняването им още сега. В противен случай може да загубите някои важни позиции, а сега нямате нужда от подобно усложняване на ситуацията.В здравословно отношение също е добре да си обърнете внимание. Ако имате оплаквания, които продължават по-дълго време се обърнете към лекар. Почивните дни не оставяйте в града, а намерете тихо местенце, където да си починете от натрупаното напрежение.

Телец

През тази седмица ще ви се наложи да поемете отговорност, която няма да се включва в задълженията ви. Няма как обаче – ще трябва да се нагърбите. Това ще ви донесе много ползи, така че натоварването ще си заслужава. Действията ви ще ви спечелят предимство пред конкурентите ви. Преди началото на коледните празници помислете добре къде и с кого искате да ги прекарате, за да не правите планове в последния момент или някой друг да ви наложи виждането си за това как да празнувате. В личен план прекалената ви настойчивост може да отблъсне партньора ви и да се върнете назад в отношенията ви. Преценете добре дали желанието ви си струва цената.

Близнаци

През тази седмица ще трябва да изпълните това, което сте заявили по-рано пред началниците ви. Точно, когато си мислите, че няма да успеете с всичко ще получите помощ. В средата на седмицата може да възникне конфликт между вас и ваши роднини. Не си изпускайте нервите, дори да е ясно, че сте прави. Конфликтът само ще усложни ситуацията и никой няма да спечели от това, най-малко вие. В края на седмицата може да се наложи да проведете сериозен разговор с детето или децата ви. Не ги изпускайте от контрол и вземете мерки ако нещо в поведението им ви тревожи.

За всички зодии - ТУК :)

Instagram

Етикети:

Общо коментари | 0  Напиши коментар
Твоят коментар
Съгласявам се с общите условия за ползване на сайта
Всички полета са задължителни.
Коментарите подлежат на коментар.