Saeco Social Club разкри тайните на перфектните кафе напитки


 Saeco Social Club разкри тайните на перфектните кафе напитки

Автоматичните кафемашини на Philips Saeco Incanto събраха любителите на качествени еспресо напитки в кафетерия Barista Coffee and More за първата среща на Saeco Social Club. На събитието се представиха принципи за приготвяне на хубаво кафе и истински истории, вдъхновени от него. Saeco Social Club e първият по рода си клуб, чиято идея е да свързва професионалисти в сферата на кафе теорията и практиката с любители на освежаващата напитка.

Пред гостите на Saeco Social Club професионален бариста разкри тайните на перфектното еспресо и демонстрира как се прави изкуство върху кафе напитки. Гостите получиха възможността да приготвят своята чаша кафе и да създадат върху нея любимо изображения по свой вкус и желание.

Специални гости на събитието бяха Гери Турийска и няколко от най-редовните читатели в Пощенска кутия за приказки. Tя, комикът Живко Джуранов, оперната певица Мила Михова и писателят Димитър Кабуров прочетоха най-забавните си и запомнящи се истории, свързани с кафе. .

Гостите опитаха разнообразие от кафе специалитети, приготвени с последните модели на автоматичните кафемашини Saeco Incanto. Saeco e оригинална италианска марка кафемашини с 30-годишен опит, която става част от портфолиото уреди за дома на Philips и е символ на традиция и иновации в приготвянето на автентично италианско еспресо.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Дом


Реклама

Ако накараш човек да се усмихне, променяш света. Може би не целия свят, но поне неговия.

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама