4 цвята боя, които вдигат стойността на всеки дом


4 цвята боя, които вдигат стойността на всеки дом
Снимка: iStock

Свежият цвят на стените може да има голямо значение, когато се готвите да продадете дома си. Това създава добро първо впечатление на потенциалните купувачи и вдъхва доверие, че за къщата са се грижили добре. А знаете ли, че определени цветове могат да помогнат на вашия дом да се продаде по-бързо и за повече пари? Ето кои.

Вижте още: Тенденции при цветовете за спалня за 2023

Топло сиво

Ако искате елегантен цвят на боята, който е достатъчно универсален, за да се използва във всяка стая, експертите съветват да заложите на топло сиво. Когато продавате дома си, пространствата с голям “трафик” трябва да се чувстват гостоприемни, така че хората да могат да си представят, че живеят в тях. Изберете вечно, топло, зеленикаво сиво, което подхожда на различни интериори.

Меко бяло

Лек и ефирен, един слой бяла боя може да окаже голямо влияние върху всички, разглеждащи вашия дом. Белите стени позволяват на купувача да си представи мебели, произведения на изкуството и тъкани могат безпроблемно да се впишат в потенциалното им ново пространство. Но не избирайте болнично, стерилно, чисто бяло, а по-перлено и меко такова.

Светъл пастел

Ако искате да внесете малко цвят в една стая, помислите за пастел със среден до светъл тон, който може да осигури нотка драма, без да надделява над пространството. Меко приглушено розово, сребристо синьо или светло зелено са достатъчно интересни, за да внесат индивидуалност в стаята, но достатъчно нежни, за да се разчетат като топли неутрални.

Кадифено бежово

Свежият нюанс на бежовата боя е безупречен начин да направите пространството да се чувства по-привлекателно за купувачите.Стаите, боядисани в бежово, се възприемат като универсални в различни стилове на дизайн. Бежово, което има сив оттенък, работи добре с различни дървесни тонове, като същевременно внася дълбочина и измерение в отворените помещения.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Дом


Реклама

Когато паднеш, все още не си победен. Истински победен си тогава, когато откажеш да станеш и да пробваш отново.

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама