4 пролетни тенденции при интериора, които ще са хит


4 пролетни тенденции при интериора, които ще са хит
Снимка: iStock/Guliver

Вдигнете ръка, ако домът ви е постоянно развиваща се смесица от всички неща, които обичате. Но както при новите модни тенденции за сезон пролет/лято, вече виждаме и какво ще е актуално при домашния декор. Честно казано, сме доста вдъхновени да направим няколко свежи промени, вместо да реновираме домовете си изцяло. Ако се чудите дали ще изглежда добре, винаги може да наемете човек, който предварително да ви направи 3D визуализации.

1. Абстрактна енергия

Това е забавната, безметежна интериорна тенденция, която черпи вдъхновение от експресионистични произведения на изкуството. Със смела геометрия, рисувани на ръка скици и игриви цветни блокове този облик е свързан с изразяването на индивидуалност. Целта е да предизвика емоция и ведро настроение. Със сигурност, мисията е успешна.

2. Структурирана простота

Водеща своето начало от скандинавската простота, тази тенденция е наистина страхотна. Целта е да създадем спокойно, удобно и хладно пространство, в което да се отпуснем. Всичко опира до това да направим домовете си безопасни, подходящи за почивка и регенерация. Светло сиво, топло бежово или яйчена черупка – това са цветовете, които ще са хит.

3. „Japandi”

През последните няколко сезона се наблюдава силен японски елемент в дизайна, който се движи бавно, деликатно, но много сигурно. Богати копринени текстури, изящни птичи мотиви, стилизирани ориенталски щампи и структурирани мебелни форми. Съчетаваща размаха на елегантния японски минимализъм и селската скандинавска простота, „Japandi“ е хибридна тенденция, обединяваща най-доброто от тези два много обичани стила.

4. Изискан блясък

Този тренд започна да загатва за себе си още през 2019 година, но тази пролет той е по-малко бляскав и по-изискан. Луксозните материали като олово, мрамор и кадифе се смесват красиво, за да създадат фини декоративни детайли. Ключовите цвеотве ще са пепел от роза и мръсно бяло.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Дом


Реклама

Вчера бях умен, затова исках да променя света. Днес съм мъдър. Затова променям себе си.

Шри Чинмой

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама