Тенденции при интериора за 2020


Тенденции при интериора за 2020
Снимка: iStock/Guliver

Освен облеклото, съществува още един аспект в нашия живот, в който се стараем да бъде в крак с тенденциите и да ни носи удоволствие само като го погледнем. Вниманието ни днес е отредено на интериорния дизайн, на актуалните цветове и мебели, които ще намерят място вкъщи, за да се чувстваме още по-добре. Уютът и трендовете се срещат, а приятелството им е обещаващо и през 2020-та.

Вертикални градини

Слагаме начало на списъка с трендове в интериорния дизайн, като се обръщаме за вдъхновение към природата. Какво е една къща без цветя? През 2020-та обаче градината не се намира в двора ви – тя е разполoжена вертикално, зеленината се разпростира по стената и стига чак до тавана! Декорът от растения, увиващи се около стените, висящи от тавана ще ви донесе и спокойствие. В комбинация с огледала или дървени материали ще постигнете контраст. От банята до кухнята, имате право да пуснете въображението си на свобода, а и да си създадете истинско място за релакс.

Между черното и синьото

От природата преминаваме към един цвят, който често беше пренебрегван в цялостната визия на интериора, до преди няколко сезона – черното. През 2020-та той е фаворит! Черното, което придоби различна слава и се наложи като цвят, който носи драма, сила, осъвременява дори и на пръв поглед най-скучната стая. Оцветете стена, изберете килим или диван, вмъкнете го в хола или кухнята, добавете различни предмети като вази или рамки за снимки, и ще откриете красотата му. Не забравяйте, че вечното дуо – черно и бяло, винаги ще се нарежда сред тенденциите и няма да пропусне 2020. Ако се страхувате да използвате само черен цвят, съчетайте го с по-ярки и контрастиращи нюанси.

Вече ви разкрихме кой е цветът на 2020 според Pantone – класическото синьо. Той ще ви донесе спокойствие, ще откриете елегантността в неговата простота. За акцент, го комбинирайте със сребърни или златни нюанси.

Материали на показ

Ратан, шперплат, сезал са само част от материалите, от които мебелите за дома могат да бъдат направени. Те са непретенциозни, загатват занаятчийството, стоящо зад направата им. Вази, столове, маси, лампи и различни аксесоари ще разнообразят интериора ви. Всички те ще внесат сякаш топлина в дома или градината. Възползвайте се!

 

ТЕНДЕНЦИИ ЗА 2020: КАДИФЕ

 

НАУЧЕТЕ ОСТАНАЛИТЕ ТУК!

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Дом


Реклама

Ако не можеш да бъдеш добър пример, ще трябва да станеш ужасно предупреждение.

Катрин Еърд

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама