7 вещи, които всяка стилна жена има в дома си


7 вещи, които всяка стилна жена има в дома си
Снимка: iStock/Guliver

Всички имаме поне една приятелка, която сякаш с магическа пръчица превръща всеки дребен акцент в истинско модно събитие. А интериорът в дома й ви кара да поставяте под съмнение всяко декораторско решение, което някога сте взимали през живота си. Да, усетът за тези неща е по рождение, но нищо не пречи да се запознаете с основните елементи, които превръщат всеки дом в стилно и уютно местенце. Ето в кои вещи си струва да инвестирате, защото дизайнът има значение!

1. Драматична лампа или лампион

Знаете, че светлината е от ключово значение за уюта на всеки дом. В случай, че ви липсва достатъчно естествена светлина, инвестирайте в лампиони и настолни лампи, които да озарят стратегически помещенията - например над дивана или до леглото ви.

2. Различни декоравитни възглавнички

Оставете настрана желаението си всичко в хола ви да е идеално съчетано като от корица на списание. По-добре експериментирайте с различна гама от цветове, текстури и размери, що се отнася до декоративните възглавнички. 

3. Произведение на изкуството

Изминаха дните, когато постерите на любими групи или снимките с приятели трябваше да красят стените ви. Вместо това дръжте очите си широко отворени за истинско поризведение на изкуството, което ще придаде на всяка стая атмосфера, характер и фокусна точка.

4. Саксийно растение

Цветята са най-лесният начин да трансформирате празен и неудобен ъгъл. Притеснявате се, че няма да се справите с гледането на растение? Всичко е свързано с правилната оценка на вашето пространство и условията за естествена светлина.

5. Свещи

Разположени на правилните места, свещите хвърлят топла и трептяща светлина, която незабавно обгръща всяко пространство. Изберете аромат, който не е прекалено силен, както и дозайн, който е достатъчно шик, за да влезе в ролята на декор.

6. Голямо огледало

Огледалото служи като друг тип фокусна точка - тази, която безпроблемно отразява ъглите и светлината в стаята, за да се усеща по-голяма и по-висока.

7. Библиотека или рафтове

Каквото и да правите, не позволявайте на вашата библиотечка да се превърне в място за трупане на „прахосъбирачки“. Вместо това, поставете любими цитати в рамки и извадете на показ старите си колекционерски издания. В случай, че нямате място за подобна мебел, използвайте рафтчета.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Дом


Реклама

Когато паднеш, все още не си победен. Истински победен си тогава, когато откажеш да станеш и да пробваш отново.

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама