7 книги, с които да се сгушите на дивана тази Коледа


7 книги, с които да се сгушите на дивана тази Коледа
Снимка: iStock

Всяка традиционна коледна идилия включва сняг, лампички, одеало, чаша чай и хубава книга. И тъй като почти всичко е изпълнимо и зависи изцяло от вас (добре де, без първото условие), днес ще ви дадем няколко идеи за страхотни книги, които ще са идеалното допълнение към уютния декември!

1. "Винаги ще има Коледа", Джени Хейл

Очарователна история за магията на Коледа, вълшебните мигове със семейството и щастието да се влюбиш по време на празника. Ноел обожава Коледа заради задушевните вечери с чаша горещ шоколад и вкусни сладки пред камината. И заради радостта, която се изписва на лицето на шестгодишния ѝ син Лукас, когато открие подаръка си под елхата. Но тази година всичко се променя...

2. "Пасиансът на архангелите", Мария Лалева

Романът "Пасиансът на архангелите" е вдъхновен от истинската история на жена, която гледа на карти и има своя собствена "архангелска религия" за света, човека и Вселената. Почти всички герои в книгата имат реални прототипи. Сюжетът е изграден върху истински истории и реални факти и събития. Любовта, прошката, спасението, израстването, промяната, истината за човека и вселенските енергии са основните въпроси, поставени на пътя на героите в новия роман на Мария Лалева.

ПРОЧЕТЕТЕ НАШЕТО ИНТЕРВЮ С МАРИЯ ЛАЛЕВА ЗА КНИГАТА Ѝ ТУК!

3. "Перфектният подарък", Карън Суон

Лора Кънингам е обладана от призраците на миналото. Единственото спасение от тях е да се затвори в малкия свят на любовта на Джак, на приятелството на Фий и на умението да създава уникални златни бижута. Лора трябва да влезе в живота на богаташко семейство, за да изработи седем амулета, които да разкажат живота на една невероятна жена, в която всеки неустоимо се влюбва. Колкото повече опознава въпросната дама, Кат, и хората около нея, толкова повече тя попада в магията на света на заможните, на свободните, на красивите.

4. "Завръщане",Никълъс Спарк

Хирургът Тревър Бенсън никога не е възнамерявал да се завърне в Ню Берн, Северна Каролина и да се установи в запуснатия имот на дядо си. Но неочаквана травма го принуждава поне временно да се засели в малкото градче, сред спокойствието и изумителната красота на семейните земи. Но това, за което изобщо не е подготвен е да се влюби, и то почти мигновено, в жена, която също като него е твърде предпазлива и носи белезите на миналото.

5. "Дневникът на Ноел", Ричард Пол Еванс

"Дневникът на Ноел" е топъл роман от автора на бестселъри Ричард Пол Еванс, в който един мъж получава най-хубавия коледен подарък – шанс да поправи грешките от миналото и да намери любовта.

6. "За Коледа си пожелавам", Ралица Генчева

Това е книга за жените – силни и нежни, влюбени и разочаровани, разгневени и летящи, но винаги вярващи в чудеса.

7. "Мистерии по Коледа", авторски колектив

Докато светът спи, снегът се сипе леко от небето, подаръци чакат под коледното дърво... коварни злодеи кроят страховити планове. Сборникът "Мистерии по Коледа" включва разкази на Гилбърт Честъртън, Колин Декстър, Антъни Хоровиц, Иън Ранкин, Едуард Хох, Дороти Л. Сейърс, Нгайо Марш, Марджъри Алингам, Агата Кристи и Артър Конан Дойл.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Дом


Реклама

Няма проблем човек да се пуска по течението, стига да може след това да се върне.

Миг Джагър

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама