7 модерни интериорни решения, които се оказват истински кошмар


7 модерни интериорни решения, които се оказват истински кошмар
Снимка: iStock

Когато хората планират ремонт или просто купуват нещо ново за дома си, те често гледат красиви снимки онлайн. Но не винаги четат отзивите на хора, които вече са изпробвали определени дизайнерски идеи. Ето защо днес ще ви издадем кои модерни решения за интериорен дизайн могат да се превърнат в истински кошмар.

1. Кухненско обзавеждане без дръжки

Кухненските шкафове, които се отварят с натискане на повърхността, изглеждат наистина готини и модерни. Но в действителност всички повърхности ще бъдат покрити с пръстови отпечатъци и системата за отваряне не винаги е толкова удобна, защото може случайно да натиснете вратите с колене, бедра или други части на тялото.

2. Кухненска стена с много фуги

Съвременните тенденции предлагат много различни материали за стените в кухнята. Но колкото по-малки са елементите, толкова по-трудни ще бъдат поддръжката и чистенето.

4 ТЕНДЕНЦИИ ЗА ЕСЕН 2021

3. Сложни полилеи в кухнята

Много хора все още смятат, че големите полилеи с много елементи са подходящи за кухнята. В действителност е доста трудно да се измият всички тези малки осветителни тела. А мазнината, заедно с праха, определено ще се натрупат върху полилея.

4. Полилеи с полусфери

Полилеите с „чашки” изглеждат красиви, но определено не са практични, просто защото вътре се натрупва ужасно много прах. Така че, ако решите да вземете такъв модел, бъдете готови за редовно миене.

5. Брави с остри ръбове

Има много различни дръжки на вратите, от които да избирате. И понякога не осъзнавате, че някои от тях са опасни, докато не стане твърде късно. Това важи особено за дръжките с остри ръбове.

6. Ярки цветове в кухнята

В началото може да изглежда супер свежо, но след това свиквате с цветовете и дори започват да ви дразнят. Можете да използвате ярки цветове като акцент.

7. Горни шкафове с пневматични врати

Кухненски шкаф с пневматични врати изглежда много модерен, удобен и практичен. Но не и ако в къщата живеят ниски хора. След като вратичката се отвори, трябва или да скочите, за да я затворите, или да се качите на стол.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Дом


Реклама

Няма нищо благородно в това да бъдеш по-високо от другия. Истинско благородство има тогава, когато човек застава над предишното си Аз.

Ърнест Хемингуей

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама