9 стайни растения, които носят щастие на жената


9 стайни растения, които носят щастие на жената
Снимка: iStock

Стайните растения носят радост у дома – със своите полезни свойства, способността да пречистват въздуха, красивите си цветове и усещането, че се грижим за нещо живо, което ни възнаграждава с аромата си. Всяко цвете носи някаква сила в себе си, а следващите 9 се грижат за щастието на дамите, привличайки го в живота им. Ако сте в търсене на щастието, вземете си някое от следващите цветя у дома!

Хоя

Tолкова пищна, колкото и изобилие носи в дома на всяка дама. Хоята е красива, отрупана със своите бели цветчета. Истинско удоволствие е да се грижите за нея, а в замяна се отблагодарява с привличането на щастие в живота ви. Хубаво е да се гледа в спалнята.

Теменужки 

тези малки лилави цветчета изпълват душата на човек с радост. Те притежават сила, с която техният собственик може да открие мир и хармонията в себе си, да открие своята душевност. Дом, в който има теменужни е защитен от проблемите. Ако има такива, те се решават бързо и лесно.

Хибискус 

С красивите си ярки цветове, то е истинска наслада за очите. Смята се, че дом, в който има хибискус, бива подминаван от проблеми. Цветето държи споровете далеч, носи хармония между вас и вашата половинка, привлича любовта в живота ви.

Мушкато 

Древно и прекрасно растение, отрупано с цветове. Пречиства въздуха и радва цялото семейство. Мушкатото има силата да пази дома и неговите обитатели от уроки и лоши намерения.

КАК ПРАВИЛНО ДА СЕ ГРИЖИТЕ ЗА МУШКАТО

Мирта

Известна от древни времена, красива и наричана още дървото на любовта. Смята се, че единствено нея Адам взел от райската градина, за да му напомня за красотата на това кътче. Може да я отглеждате в градината или в саксия вкъщи. Едно от нейните лечебни свойства и сили е, че помага за разрешаване на семейни спорове или проблеми в личните отношения.

Камелия

Освен че привлича щастието в любовта и личния живот, това цвете помага на дамите да подобрят своето самочувствие и самооценка, вдъхва им увереност и ги кара да се чувстват прекрасно.

Калатея

Красивото цвете с пъстри листа трябва да се отглежда от дамите, които търсят своя партньор и искат да намерят голямата и споделена любов. Онези, които вече са я срещнали пък ще подобрят семейните отношения и ще имат хармония и баланс у дома.

Киселиче

Нищо кисело няма да ви се случи, ако го отглеждате у дома, напротив. Цветето насърчава женската енергия и помага на дамите да тръгнат по правилния път към своето лично щастие.

7 САКСИЙНИ РАСТЕНИЯ, КОИТО ПАЗЯТ ОТ КОМАРИ

Циклама

Подходяща за дами, чието настроение се смята много бързо. Помага им да открият баланса, да се справят с проблемите в личен план и да намерят щастието.

Спатифилум

Красивото цвете, символизиращо щастието на дамите. Смята се, че то привлича изобилието, късмета и любовта в дома. Отглежда се лесно, подходящо е и за начинаещ цветар. Следващия път, когато минавате покрай цветарски магазин, попитайте за спатифилум.

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Дом


Реклама

Някой ден ще си достатъчно възрастен, за да започнеш да четеш приказки отново.

К. С. Луис

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама