На гости в изненадващо спокойния дом на Кортни Кардашиян и Травис Баркър (ВИДЕО)


На гости в изненадващо спокойния дом на Кортни Кардашиян и Травис Баркър (ВИДЕО)
Снимка: Getty Images

Може да се каже, че Травис Баркър имаше доста натоварена пролет. Само за един месец барабанистът на Blink-182 завърши работата по последния албум на Machine Gun Kelly, след което имаше участие на Оскарите, излезе на сцена с Лени Кравиц на наградите Грами в Лас Вегас, преди да се върне в студиото, за да завърши последния си проект. О, да, междувременно успя и да се ожени за страхотната си половинка, Кортни Кардашиян. „Беше перфектен месец“, каза в типичния си стил Травис, който редовно фигурира в списъците с най-великите барабанисти на всички времена.

КЪЩАТА НА ЧУДЕСАТА: ШАРЕНИЯТ И ЕКСЦЕНТРИЧЕН ДОМ НА КАРА ДЕЛЕВИН

Когато Баркър се нуждае от почивка, за да се отпусне със семейството и приятелите, той залага на изненадващо спокойния си дом в Калабасас, който споделя с трите си деца, Кортни, както и нейните деца. Преди три години, в опит да внесе по-голямо чувство на спокойствие в просторната резиденция, която притежава от 15 години, Баркър реши, че е време за освежаване. По предложение на свекърва си, Крис Дженър, музикантът се довери на неподражаемия интериорен дизайнер Уолдо Фернандес. „Харесах простотата и дзен вибрациите на неговата работа. Допаднахме си незабавно.“ каза Баркър за първоначалната си среща с легендарния дизайнер.

„Травис не търсеше голямо изявление или някакъв карикатурен стил на рок звезда. Той искаше дом, който да му позволи да мисли и да бъде в мир със себе си. На практика тази визия се превърна в приглушена цветова схема, съобразена тапицерия от лен, топли дървесни акценти и мебели по поръчка, вдъхновени от класиката от 50-те и 60-те. Направихме всичко с много лека ръка, което беше в съответствие с крайната цел.“ каза Фернандес.

Баркър признава, че тази атмосфера е доста по-различна от някои от предишните му домове. „Имал съм къщи с много крещящи коли, графити и велосипеди, висящи от тавана. Но с три деца, плюс децата на Кортни, това място се чувства идеално за този момент от живота ми. Исках къща, където мога да почивам и да се наслаждавам на семейството си, място, където да създаваме спомени.“ обяснява музикантът.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Дом


Реклама

Животът не се мери с броя вдишвания,а с моментите които спират дъха ни!

Джордж Карлин

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама