На гости в стилния дом на Нина Добрев (СНИМКИ + ВИДЕО)


На гости в стилния дом на Нина Добрев (СНИМКИ + ВИДЕО)
Снимка: Getty Images

Няма нищо, което да обичаме повече от обиколка в нечий шикозен дом. Има наистина нещо адски земно в това да видиш как живеят известните личности, на които се възхищаваме на екран. Понякога виждаме интериорни фрагменти, които любимите ни звезди публикуват в Instagram, но е съвсем различно, когато знаменитост отвори широко вратите си. Точно като Нина Добрев.

4 ИНТЕРИОРНИ ТЕНДЕНЦИИ ЗА ТАЗИ ЕСЕН

Благодарение на интервю за Architectural Digest, сега можем да разгледаме великолепния дом на Нина Добрев от 20-те години на миналия век в Холивуд. Актрисата от „Дневниците на вампира“ допълни разходката с любопитни подробности за интериора за интериора.

„Исках да отдам уважение към оригиналната архитектура и влиянието на испанския стил, защото къщата е на 100 години. Въпреки че ремонтирах някои неща, исках да използвам материали, които са естествени и биха могли да бъдат намерени в къщата и преди няколко десетилетия. Подът в кухнята е с регенерирани теракотени плочки от Европа, които са уникални, текстурирани, някои имат много несъвършенства, които обичам - сякаш са живели собствен живот. Всички аксесоари по мивката, от крана до копчетата дори, са нелакирани, така че с времето ще остареят и ще станат още по-красиви.“

Нина признава, че е боядисала сама къщата отвън: „Може би това беше пестеливата страна на източноевропейското българско момиче у мен, но не исках да плащам много пари, за да дойдат куп хора и да боядисат. Освен това, ми беше скучно”.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Дом


Реклама

Достатъчно е да погледнете през очите на Любовта, за да видите красотата навсякъде.

Петър Дънов

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама