Разходете се във футуристичния дом на Алиша Кийс (ВИДЕО)


Разходете се във футуристичния дом на Алиша Кийс (ВИДЕО)
Снимка: Getty Images/Guliver

Повече от десетилетие Razor House, зашеметяващото имение край скалите в Ла Хола, Калифорния, е описвано като „архитектурен шедьовър“ и „най-готиният дом на Америка“. Но откакто през 2019 година собственици на имота стават Алиша Кийс и нейният съпруг, известният музикален продуцент Касим Дийн (известен още като Swizz Beatz), домът вече се нарича „Страната на мечтите“. Обяснявайки името, Кийс казва, че огромната резиденция с площ над 1000 квадратни метра и гледка към Тихия океан, е „място за създаване на мечти и за смелостта да бленувате най-смелите от тях.”

РАЗГЛЕДАЙТЕ ЛУКСОЗНИЯ ДОМ НА ФИЛИП ПЛЕЙН

На двойката, която в момента живее във футуристичния дом с двамата си сина, Египет и Генезис, им е отнело известно време, за да превърнат тази мечта в реалност. Дийн е използвал снимка на архитектурния шедьовър на Кънингам като скрийнсейвър на телефона си в продължение на осем години. Когато агентът по недвижими имоти, Стивън Суини, се обажда с новина, че къщата отново е свободна, Дийн е меко казано въодушевен.

„Когато вашият скрийнсейвър оживее, това е невероятно лудо!“, възкликва той. Въпреки това Касим е леко притеснен, че съпругата му, родена и израснала в Манхатън, ще наложи вето върху преместването на Западното крайбрежие. Все пак, един от най-обичани хитове на Алиша Кийс е „Empire State of Mind“, което се превърна в неофициалния химн на града, който никога не спи. „Тя е Мис Ню Йорк. Могат да ѝ направят скулптура като новата Статуя на свободата.” допълва музикалният продуцент.

Имотът е пълен с произведения на изкуството на чернокожи художници, флот от ферарита, безкраен басейн и звукозаписно студио, скрито в пространството, което Дийн нарича „етажът за големи“. Кели Бехун е интериорният дизайнер, който успява да превърне мястото в истинска „Страна на мечтите“. Тя внася елегантна мекота в пространството с килими от мароканска вълна и тапицерия от кадифе, залагайки на земна цветова палитра, която допълва обкръжението в дома.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Дом


Реклама

Най-красива е една жена, когато е изморена от смях!

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама