Така лесно ще премахнeте негативната енергия от дома си


Така лесно ще премахнeте негативната енергия от дома си
Снимка: iStock

"Моят дом е моята крепост" - тази фраза се предава от поколение на поколение, за да ни напомня, че трябва да с грижим и да правим така, че домът ни да е мястото, където се чувстваме сигурни и спокойни.

Вижте още: Незабавно изхвърлете тези предмети от дома ви, те блокират късмета ви

Но понякога нашата "крепост" натрупва много негативна енергия, а причините са много. Може да сме внесли в дома си, без да разберем, негативно зареден предмет, може самите ние да сме прекалили с отрицателните мисли вкъщи, а може и да сме поканили някой гост, който да го е погледнал с лоши очи.

Днес ще ви покажем един много лесен начин как да пречистите енергията у дома и да върне баланса му.

Вземете една стъклена чаша, която няма никакви надписи и рисунки. Напълнете 1/3 от нея с морска сол. След това добавете ябълков оцет, докато напълните 2/3 от чашата. Допълнете с вода. Поставете чашата в ъгъла на хола.

На следващия ден погледнете цвета на течността в чашата. Ако той не се е променил, това значи, че няма отрицателна енергия в това помещение. Сложете чашата да пренощува в друга стая. Ако цветът на течността се промени на сутринта, това означава, че помещението е било с негативна енергия, която се е събрала в чашата. Изхвърлете течността от чашата в канализация. Вече може да сте спокойни, че дома ви има чиста енергия.

Правете тази процедура на няколко месеца, защото дори да живеете в най-стерилния дом, ако енергията му е лоша, няма да се насладите на домашния уют.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Дом


Реклама

Аз гледам на тялото си повече като на инструмент, отколкото като на орнамент.

Аланис Морисет

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама