Тенденции при цветовете за кухня за 2023


Тенденции при цветовете за кухня за 2023
Снимка: iStock

Кухнята е една от най-натоварените стаи във всеки дом - от хоум офис, през място за разговори и разбира се, за приготвяне на храна. Това означава, че трябва да се погрижите кухнята да бъде актуална, съвременна и уютна. Развиващата се функция на тези помещения ни позволява да възприемем гъвкавост и адаптивност, дори при избора на цвят. Придайте на своята кухня свежо усещане с тези тенденции при цветовете за 2023.

Вижте още: Топ 5: най-емблематичните тапети на всички времена

Топли земни тонове

Наистина е вълнуващо да видим как хората все повече използват домовете си като платно за творческо изразяване. Топлите земни тонове са идеални за хора с по-забързано ежедневие, които нямат търпение да се приберат и отпуснат.

Дърво и пак дърво

През годините виждаме все повече и повече собственици на жилища да залагат на “облечени” шкафове тип смокинг - тъмен цвят на долните шкафове, съчетан със светъл цвят на горните. Това е страхотен външен вид за всякакви по размер помещения. През 2023 дървените шкафове ще доминират, но ако бюджетът ви не позволява цялостна премяна, може да имитирате външния вид с близки цветове.

Жизнено червено

Нежните розови нюанси от последните няколко години са на път да изчезнат. Очаквайте те да бъдат заменени от по-въздействащи тонове в същата гама цветове, които ще създадат по-жизнена атмосфера - пикантни червени цветове. Кухнята може да бъде едно от най-лесните места за игра със смел цвят и дори онези, които се притесняват от червеното, не могат да отрекат красотата му.

Спокойно зелено

Естетиката, вдъхновена от успокояващите неутрални нюанси на природата, ще продължи да бъде популярна. През 2023 хората ще продължат да търсят комфорт. Тази връзка с природата ще продължи да бъде силна, тъй като кухненското пространство се превръща в център за цялата семейна динамика.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Дом


Реклама

Когато ти се даде възможност да бъдеш прав или добър, избери да бъдеш добър.

"Чудо"

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама