Вижте мега луксозния дом на Бруклин Бекъм и Никола Пелц (ВИДЕО)


Вижте мега луксозния дом на Бруклин Бекъм и Никола Пелц (ВИДЕО)
Снимка: Getty Images

Не много 22-годишни могат да си позволят собствен дом, да не говорим за имение за 13,9 милиона долара, но Бруклин Бекъм може. Синът на Дейвид и Виктория Бекъм, превърнал се в дизайнер, отбеляза първата годишнина от брака си с Никола Пелц с най-значимата демонстрация на отдаденост – и когато казваме значима, имаме предвид наистина голяма.

Вижте още: 4 лесни трика за отглеждане на палма у дома

Скътано в планините над Бевърли Хилс, новият дом на Бекъм и Пелц се простира на зашеметяващите 7700 квадратни метра. Разполага с пет спални и пет бани. Имението е проектирано „да популяризира най-доброто уелнес изживяване с най-високо ниво на дизайн“ и е декорирано навсякъде с кристали за пречистване и неутрализиране на нежеланата енергия.

Уникалният имот разполага с няколко удобства - стая за масаж с бял кристален кварц, градина за медитация на покрива, сауна и басейн, вдъхновени от фън шуй. Входът към фоайето на имението е изцяло стъклен, отварящ се от всички страни към гледката на каньона. Всички архитектурни решения са направени, за да „привлекат богатство и изобилие“, макар че Бекъм и Пелц вече притежават и двете.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Дом


Реклама

Знаете ли защо понякога сме разочаровани? Защото вярваме , че другите са готови да направят за нас това, което ние бяхме направили за тях.

Елиф Шафак

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама