3 идеи за женски подаръци в последния момент


3 идеи за женски подаръци в последния момент
Снимка: Thinkstock/Guliver

Вече е 20-ти декември, а вие изоставате с купуването на подаръци за най-близките си дами? По търговските центрове е пълна лудница, а и не сте сигурни, че поредният пуловер или чаша за чай биха били най-удачният избор. Ето защо днес ви даваме 3 идеи, които буквално да грабнете в бързината на предпразничната треска.

Шал и шапка

В зимния сезон надали има по-практичен подарък за жена от този, който носи топлина. Тези аксесоари са страхотен вариант за подарък в последния момент, защото са буквално навсякъде, така че можете да изберете някакъв готин ръчно правен комплект от малко магазинче, а не от големите вериги в моловете. Така ще покажете лично отношение, а и е можете да го персонализирате според вкусовете на жената, на която подарявате.

Ваучер за процедури

Нима има жена, която не обича да се глези? Фризьор, маникюр, масаж или някаква друга процедура винаги биха влезли в употреба. В случай, че не знаете какво точно да вземете, в салони за красота Murphy могат да ви дадат ценни съвети за най-предпочитаните или нови процедури, а може и просто да вземете ваучер за определена сума, а вашата приятелка да го използва за каквото прецени.

Комплект с козметика за коса

Няма да си „кривим душата” – сетовете с различни сапуни и дезодоранти не са ни по вкуса, още повече, ако са предназначени за млад човек. Но ситуацията става доста различна, ако заложите на празничен комплект с висококачествена козметика за коса.

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Съветите на Мърфи


Реклама

Не бих казал, че жените нямат характер - те просто всеки ден имат различен характер.

Хайнрих Хайне

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама