5 идеи за подаръци, които ще зарадват всеки мъж


5 идеи за подаръци, които ще зарадват всеки мъж
Снимка: iStock/Guliver

Мъжете често изглеждат не особено капризни, когато става дума за избор на подарък, но това не означава, че не трябва да влагате старание. Дори външно да изглеждат спокойни и „събрани”, те също се вълнуват като малки деца, когато стане време да отворят своите подаръци под елхата. Затова днес ще ви дадем няколко идеи, които със сигурност не биха разочаровали нито един представител на срещуположния пол.

1. Подарък, свързан със спорт

Тук не говорим за тениска на любимия му отбор. По-скоро заложете на комплект за бадминтон, ракета за тенис, шапка и очила за плуване или футболна топка, в зависимост от предпочитанията на вашия партньор. Освен, че са практични показват, че добре познавате мъжа до себе си и цените неговите занимания в свободното време.

5 КОЛЕДНИ ПОДАРЪКА, КОИТО ЩЕ ЗАРАДВАТ ВСЯКА ЖЕНА

2. Приключение за двама

Повярвайте, спа уикенд не е най-добрият коледен подарък за половинката, колкото и да убеждавате себе си в обратното. Вместо това, подарете доза адреналин! Полет с делтапланер или балон, а защо не и офроуд преход на някоя планинска местност?

3. Абонамент за Netflix, HBO или някой спортен канал

2020 определено ни научи колко е важно да имаш забавление у дома! Ето защо тази година всякакви абонаменти, на които можете да се радвате двамата от комфорта на дивана, са на почит.

4. Настолна игра

Има ли нужда да ви казваме, че всеки мъж крие в себе си едно непораснало момче? Повярвайте, има адски забавни настолни игри, посветени на различни сериали - Приятели, Игра на тронове и т.н.

5. Книга

Книгата си е „евъргрийн” подарък! Изключително удачен вариант е да купите хубава колекционерска книга с фотографии, биография на любим спортист или музикант.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Коледен дух


Реклама

Защото в крайна сметка човек се познава по това как обича. Не друго, а любовта определя нашата същност.

Уилям Кофин

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама