5 коледни подаръка, които ще зарадват всяка жена


5 коледни подаръка, които ще зарадват всяка жена
Снимка: iStock/Guliver

Избирането на подходящ подарък за Коледа може да се окаже много трудна задача, особено ако майка ви, баба ви ли сестра ви си имат всичко. Търговските центрове в момента не работят, а и не сте сигурни, че поредният пуловер или чаша за чай биха били желаният подарък под елхата. Ето защо днес ще ви дадем 5 идеи, които можете да поръчате още днес и да стигнат на време до Коледа!

1. Четка за почистване на лице

Електрическите четки са абсолютен хит! Те стимулирате горния слой на кожата на лицето, ексфолират и почистват в дълбочина. Освен това, имат и други приставки като масажор за лице, например.

2. Книга

Книгите са страхотен подарък, особено в такива времена, в които прекарваме все повече време вкъщи. Ако искате да направите една книга още по-специална, потърсете първо издание на любим автор или нещо с автограф и посвещение.

3. Ваучер за процедура

Тази Коледа е направо невъзможно да подарим билети за концерт, кино или екскурзия. С две думи, трябва да отложим идеите за изживяване, на което можете да се насладим заедно. Но пък ваучер за някаква процедура при специалистите от салони за красота Murphy винаги е страхотен вариант, който би зарадвал всяка дама. Може да се използва многократно и то в рамките на цяла година. Сами определяте сумата или конкретната процедура, която желаете да подарите.

4. Френска преса за кафе

За всички онези дами, които не могат да започнат деня си без топла чаша кофеин. Френската преса е супер вариант, защото освен страхотно кафе прави, прави и невероятна въздушна пяна на млякото!

5. Подаръчен комплект с козметика

Сещате се за какво говорим – готови сетове с душ гел, лосион за тяло и т.н. Още по-добър вариант е, ако заложите на луксозна грижа за коса, особено ако подарявате на по-млада жена. Комплектите на Kerastase са чудесен избор, тъй като съдържат качествени продукти, дело на известната френска марка. Може да намерите богат избор от подаръчни кутии в салоните на Murphy, както в онлайн магазина им ТУК.


Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Съветите на Мърфи


Реклама

Много хора се страхуват да кажат какво искат. Ето защо те не получават това, което искат.

Мадона

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама