БЕЗ захар: Любимият десерт на Дженифър Лопес


БЕЗ захар: Любимият десерт на Дженифър Лопес
Снимка: Istock

За да запазят фигурата си и да избегнат излишните килограми, известните дами са готови да укрепят волята си и да се откажат завинаги от нездравословните закуски и сладкиши. Виктория Бекъм например обича сладолед, но не го е яла повече от 25 години. Вместо това тя пие плодови и зеленчукови смутита и се гордее с талията и коремните си мускули.

Днес ви представяме любимия десерт на Дженифър Лопес – крем, който не съдържа захар и помага да свалите излишните килограми!

Необходими продукти за крема на Джей Ло:

1 авокадо

120 г кокосово мляко

160 г пресни боровинки

100 г сурови ядки микс

20 г лимонов сок

листенца от мента за декорация

Вижте още: Уникален десерт: Веган мъфини с лайм

десерт без захар

Начин на приготвяне:

Разрежете авокадото на две и отстранете костилката. Важно е авокадото да е узряло – то ще придаде на десерта нежност и лек орехов вкус.

Изсипете кокосовото мляко в купата за смесване. Добавете авокадото и лимоновия сок. Ако искате десертът да е по-сладък, добавете половин банан, но не забравяйте, че това леко ще увеличи калоричното съдържание на десерта.

Разбийте всички съставки, докато сместа стане гладка. На този етап можете да добавите малко канела, ванилов екстракт, смляно кафе или какао - по желание. Измийте и подсушете боровинките, разбъркайте ги в блендера.

Изсипете получената смес в малко бурканче или чаша. Поставете слой смес от крема, след това слой плодове и повторете два пъти.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Рецепти


Реклама

Почти всички хора обичат да говорят за себе си и им пречи само обстоятелството, че другите не искат да ги слушат.

Съмърсет Моъм

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама