Дип от грах


Дип от грах

Може да поднесете дипа от грах като гарнитура към месо или да направите брускети с него.

Необходими продукти:

200 гр замразен грах

1 авокадо

2-3 с. л. сусамов тахан

1/2 ч. л. черен пипер

1/2 ч. л. кориандър

2 скилидки чесън, намачкани

2 с.л. зехтин

сол и лимонов сок на вкус

Начин на приготвяне:

Грахът се сварява на пара или във вода.

След като поизстине малко, се добавят останалите продукти и се пасира до хомогенна смес. Подправя се на вкус със сол и лимонов сок.

Източник: hihonas.blogspot.com

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Рецепти


Реклама

Няма проблем човек да се пуска по течението, стига да може след това да се върне.

Миг Джагър

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама