С dmBio готвим бързо и здравословно


С dmBio готвим бързо и здравословно
Снимка: dm

В забързано ни ежедневие има дни, в които приготвянето на вечеря ни се струва истински кулинарен подвиг. Направо ни изглежда невъзможно да завършим работния ден с вкусна и здравословна вечеря. Почти на всяка от нас ѝ се е случвало да си задава с въздишка въпроса "Какво да направя за вечеря днес?" или "Утре с каква закуска да изненадам децата?". Трудно се сещаме за идеален вариант да приготвим нещо хем набързо, хем вкусно, хем и здравословно. Такова бързо и полезно ястие не е мираж, момичета, а е напълно възможно с продуктите от асортимента на dmBio. А още по-добрата новина е, че сега всичко продукти в магазините на dm са на дълготрайни цени – те няма да бъдат увеличавани за поне 4 месеца.

Продуктите под марката dmBio разбиват на пух и прах митовете, че да се храниш с био продукти е еднообразно и безвкусно. Не е нужно да сте шеф готвач, за да сготвите най-различни специалитети. Има и още една малка готварска тайна - разнообразието на био полуготови храни е голямо. С тях само няколко минути ви делят от вкусна трапеза. Разбира се, и тези продукти също са на дълготрайни цени в dm, така че може да избираме спокойно и да ги купим тогава, когато са ни необходими.

Всички знаем, че за любимите палачинки правилно подготвената смес е от решаващо значение. Закуската за шампиони ще ни се стори "детска игра" с dmBio сместа за американски палачинки от спелта (Цена: 5,99 лв).

Крехките и вкусни бисквити също могат да бъдат приготвени бързо. Необходима ни е само dmBio смес за шоколадови бисквити с парченца натурален шоколад (Цена: 6,99 лв). Но няма нужда да се презапасяваме за празниците, цените в dm са дълготрайни и няма да бъдат увеличавани скоро.

А за тези, които предпочитат по-лека здравословна закуска или междинно хапване, но нямат време да си ги приготвят вкъщи, dm предлага натурални сокове и смутита без излишни добавки. Днес например ви предлагаме плодово смути с кокосова вода за свежо начало и тонус през деня (Цена: 2,99 лв).

Колко пъти сте се заричали, че ще опитате да направите домашен хляб? С различните смеси за хляб на dmBio и това вече е като детска игра. Опитайте със сместа за хляб от спелта – с пълнозърнесто брашно, произведено в биологично стопанство и квас на прах (Цена: 4,99 лв).

На щанда с продукти dmBio ще открием и голямо разнообразие dmBio кремчета за мазане и веган пастети. Нашето предложение за междинна закуска в офиса е dmBio пастетът с домат и рукола, който освен страшно вкусен, е в малка опаковка и удобен за носене дори в дамската чанта (Цена: 2,99 лв).

Продуктите на тази dm марка са от екологични региони, а високото им качество е гарантирано благодарение на редовния контрол. Сега вече освен сигурност в състава, dm предоставя и сигурност по отношение на цените на всички свои продукти. Целият асортимент на dm e на дълготрайни цени и можем спокойно да се насладим не само на вкусна и здравословна храна, но и с поглед към природата, да пазаруваме само толкова, колкото ни е необходимо, без да се презапасяваме и да трупаме излишни продукти.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Рецепти


Реклама

Много хора се страхуват да кажат какво искат. Ето защо те не получават това, което искат.

Мадона

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама