Седмичен любовен хороскоп за 18-22 октомври


Седмичен любовен хороскоп за 18-22 октомври
Снимка: iStock

Овен

Емоционална ще е седмицата за Овните. Ще научите новини, засягащи професионалното ви бъдеще, но това ще окаже влияние и върху връзката ви. Каквото и да се крие в главата ви, споделете го и не дръжте половинката си на тъмно.

Телец

Новата седмица ще ви даде поводи за усмивки, но вие сякаш предпочитате да се държите за негативните емоции, за да не останете разочаровани от това, което звездите ще ви начертаят.

НАЙ-ДОБРИТЕ СЪВМЕСТИМОСТИ МЕЖДУ ЗОДИИТЕ

Близнаци

Много страст между завивките за тези неуморни Близнаци! Независимо дали сте в сериозен "градски" режим, пълен с отговорности и задачи, нямате никакъв шанс да се противопоставите на привличането между вас и партньора.

Рак

Седмицата ще ви изненада, но дали приятно зависи изцяло от вашата нагласа. Едно е сигурно - очакват ви препятствия в любовта, които може да приемете като важен опит или като тест за любовта.

Лъв

Макар температурите навън да падат все по-стремглаво, лъвският любовен живот ще е горещ! Може да сте решили да изпробвате нещо екстремно, а може и изненадващо пътуване да е сред плановете за седмицата. Със сигурност няма да ви е скучно, обвързани или не!

Дева

Девите са в експериментаторско настроение. Сякаш вярват, че заслужават повече, отколкото получават. Склонни са да потърсят любовта от книгите в работна среда.

Везни

Много е важно за вашето емоционално здраве да се срещате с нови и интересни хора. Възможно е да се появи някой специален човек, с който химията ще е поразителна и трябва да бъдете внимателни, ако сте обвързани.

Скорпион

С падането на температурите, желанието ви за интимни моменти ще се повиши. Сега е моментът да се отдадете на повече интимност, особено ако имате любим човек до себе си.

НАЙ-ВЕСЕЛИТЕ И ЖИЗНЕРАДОСТНИ ЗОДИИ

Стрелец

Очаквайте успехи на любовния фронт! Новата седмица ще ви донесе усещане за свързаност на емоционално ниво. Планирайте нещо красиво за почивните дни, било то пътуване или романтична вечеря.

Козирог

Ако с половинката планирате закупуване на жилище или пък инвестиция в друг недвижим имот, тази седмица изглежда обещаваща за развитие в тази посока. Действайте разумно и предпазливо. Тази положителна промяна само ще ви сближи.

Водолей

Не забравяйте да отделите повече време, в което да останете насаме с партньора. Хармонията в комуникацията ви кани да разговаряте, да споделяте, да сте съпричастни един с друг.

Риби

Любовният ви живот е на път да се промени драстично. Дори и да има хармония между вас, след сряда взаимоотношенията ви ще станат още по-красиви и силни.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Зодии


Реклама

Зад всяка успешна жена... стои кош с мръсно пране.

Сали Форт

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама