Зодиите, които бягат от любовта


Зодиите, които бягат от любовта
Снимка: iStock/Guliver

Любовта е в състояние да промени всеки. Но четири знака в зодиака правят всичко възможно да избягат от нея. Те недоумяват защо това чувство е толкова специално за другите. Ето кои са тези знаци. 

Близнаци

Близнаците са скептично настроени към любовта. Въпреки това връзките им са изпълнени със страст и те демонстрират уважение към партньорите си. Но дори и след като сключат брак, Близнаците са в състояние да зарежат партньора си, ако на хоризонта се появи някой по-привлекателен.

Рак

Прекалено емоционалните Раци правят всичко възможно да избягат от силните чувства. Когато осъзнаят, че са твърде привързани към някого, те вероятно ще решат да прекратят връзката, за да си спестят бъдещи проблеми. Раците се крият в черупките си и никой не успява да стигне до сърцата им.

ЗОДИИТЕ С НАЙ-ВРЕДНИ НАВИЦИ

Дева

Представителите на тази зодия са много подозрителни, когато става въпрос за любов. Те изключително трудно се доверяват и допускат някого до сърцето си. Предпочитат да бъдат сами, вместо някой да разбие сърцето им и да страдат. Напълно самодостатъчни са си и трябва да положите много усилия, за да ги спечелите.

Козирог

Козирозите са изключително трудолюбиви и самодостатъчни хора. Те не се нуждаят от никой, за да бъдат щастливи. Представителите на тази зодия не са склонни да угодят на никого, затова избират любовта към себе си. Освен това Козирозите вярват, че любовта е само едно вълнение и преживяване, а страданието, когато е несподелена, е непосилно за тях.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Зодии


Реклама

Стой далеч от сивите хора. Обичат да крадат цветовете ни!

Дейвид Сант

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама