3 въпроса, които всяка бременна се пита


3 въпроса, които всяка бременна се пита
Снимка: iStock/Guliver

Може би един от най-вълнуващите моменти в живота на всяка жена е този, в който разбере, че ще става майка. Започваш да си задаваш куп въпроси. Усещаш и леко притеснение дали всичко ще се случи както трябва. Това е напълно нормално, особено ако ти се случва за първи път.

Ето най-често срещаните въпроси, които изникват в главата на всяка бъдеща майка почти веднага след като разбере, че очаква първата си рожба:

Дали съм готова да бъда майка?

Щом се е случило и го искаш, значи е дошло и времето. Бъди сигурна, че никоя жена не е готова да стане майка и затова няма точно определен момент. Когато се случи да забременееш, значи това е твоят момент, намерила си правилния човек и нещата се нареждат. Остава ти само да чакаш с нетърпение и да се радваш на мига, когато ще гушнеш бебето си.

Дали ще напълнея много?

Това е въпросът, който може би изниква първи в главата ти. Не се притеснявай, след раждането всичко си идва на мястото. Междувременно, не забравяй да се храниш здравословно и не пропускай възможност да се движиш. Така ще си сигурна, че след като родиш, тялото ти много по-бързо ще се върне във форма.

Дали ще успея да родя нормално и дали ще ме боли?

Не се притеснявай, няма жена, която да не е успяла да се справи. Много често хората казват, че ако се движиш повече, раждането ти ще бъде по-леко. Така че, това е вариант да забравиш за това притеснение и да мислиш само положително.

Бъди сигурна, че си на път да осъществиш най-голямата си мечта и да постигнеш и изпиташ най-голямото щастие на света. С тези мисли в главата, няма как раждането ти да не протече нормално и почти неусетно да дойде моментът, в който да прегърнеш новороденото си бебе.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Семейство


Реклама

Разбрах, че когато имаш истински интерес към живота и любопитен живот, сънят не е най-важното нещо.

Марта Стюарт

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама