Какво мислят мъжете за бременната си половинка


Какво мислят мъжете за бременната си половинка
Снимка: iStock/Guliver

Любовта е нещо прекрасно, тя е красива, а едно растящо коремче я засилва още повече.

Всяка бременна жена започва да ревнува мъжа си. Това е така, защото си мисли, че не го привлича заради повечето килограми и променливия характер, който наследява с бременността. Често тя става подозрителна, нещастна и изключително чувствителна. Все неща, които объркват и допълнително стресират мъжа. Той не знае какво се случва, нито знае как да постъпи в тези моменти.

За да бъдете спокойни, дами, ще ви запознаем с мислите на мъжете по време на бременността ви.

Нормално е, ако на мъжа му е първо дете, да не знае какво да прави и изобщо къде се намира. Както за една жена, така и за мъжа до нея, тези промени са изпълнени както с приятни емоции, така и с лек страх от непознатото.

С новината, че жената е бременна, мъжът започва да се чуди какво трябва да прави, за да бъде полезен на любимата си и бъдещото им дете. Много често мъжете започват да четат книги, да се интересуват и питат познати как да постъпят.

Със сигурност в главата им преминава и мисълта колко килограма ще качите, как ще се промени тялото ви през бременността, ще остане ли такова и след раждането. Бъдете спокойни, колкото и да качите, той ще си ви харесва във всякакви форми.

Постепенно мъжът започва да не забелязва пищната ви фигура, а само красотата на вашата бременност. В него настъпва огромното желание и нетърпение да посещава заедно с вас консултациите, за да ви подкрепя и изживявате прекрасните емоции заедно.

Има много мъже, които се вглъбяват в бременността и не се отделят от половинката си, буквално. Мъжете в този момент дават всичко необходимо за удобството на любимите си и осигуряват нужното, за да се чувстват те добре. Много често през бременността мъжете се влюбват още веднъж и още по-силно в жена си.

Така че, мили дами, не си мислете, че ще бъдете игнорирани или непривлекателни за любимия човек. Напротив, в този така прекрасен и щастлив момент от живота ви вие сте най-уникалното нещо за него.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Семейство


Реклама

Не е чудо да имаш сто приятеля. Чудо е да имаш един, който да е на твоя страна, когато стотици са против теб.

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама