7 знака, че майка ти е най-добрата ти приятелка


7 знака, че майка ти е най-добрата ти приятелка
Снимка: iStock/Guliver

Връзката между майка и дете е много повече от генетична. Безкрайната подкрепа, уважение, търпение и огромна доза любов са неизменна част от нея. Майката е винаги готова да изслуша нашите проблеми, да ни даде съвет и да ни подкрепи, тогава, когато имаме най-голяма нужда. Тя е нашият супергерой, а ако успеем да запазим близката ни връзка, тя може да се окаже ценен приятел за цял живот.

Ето 7 знака, които са показател за силната връзка между теб и майка ти.

1. Тя е най-големият ти фен

Майка ти вярва в теб още от първия ден, а понякога и много повече, отколкото ти си вярваш. Без значение какви са бъдещите ти планове, тя ще е до теб и ще те подкрепи в трудните моменти. Всичко, което тя иска, е да си щастлива.

2. Винаги ще те изслуша

Тя винаги е готова за дълъг разговор, без значение дали е заради радостна новина или трудност, която не можеш да преодолееш сама. Вероятно ще иска да узнае подробностите и ще се опита да респектира мнението ти, дори да не съвпада с нейното.

3. Нейните съвети са важни за теб

Когато се двоумиш, просто я питаш за съвет. Нейните решения са изпитани с времето и е удачно да се довериш на опита й. Не се притесняваш да говориш за нещата, които те подтискат, а тя винаги има релевантен отговор.

4. Напълно честни сте една с друга

Независимо какво ти се върти в главата, знаеш, че можеш открито да й споделиш мислите си. Тя не те съди, а се опитва да те разбере и да запази тайната ти. Когато се нуждаеш от слушател, е до теб, но през останалото време не ти спестява истината, дори да ти е неприятна. Без значение дали се касае за визията ти или връзката ти - тя е напълно откровена, когато я попиташ.

5. Обича те безусловно

Понякога си толкова издразнена дори на себе си, че сама не намираш сили да се обичаш. През тези трудни периоди тя е винаги до теб, за да те обгрижва с любовта, която заслужаваш. Научава те отново как да обичаш себе си и допринася за вътрешната ти хармония.

6. Твоята компания я прави щастлива

Майка ти е интересен човек, който знае много, но не спира да се интересува от последните тенденции. Двете се чувствате прекрасно, прекарвайки време заедно, дори ако сте в компанията на твои приятелки. Те също я харесват, а тя никога не се чувства некомфортно.

7. Тревожи се за теб

Здравето ви, събитията в живота и връзката ви са еднакво важни и за двете. Понякога дори отделяш повече време за нейното щастие, отколкото за твоето собствено. Пишеш й и звъниш по няколко пъти на ден, просто за да чуеш как е. И без значение колко пораснала си, тя също се притеснява за теб и те проверява. Това е майчин инстинкт, който няма да се промени с годините.

Етикети:
Iwoman.bg

Коментари


Още по темата


Още от Семейство


Реклама
Реклама

Всеки мъж сам си поставя "оценка", избирайки жената до себе си. Някой избират шестицата, други се оценяват за среден.

Камен Донев

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама
Реклама