7 знака, че майка ти е най-добрата ти приятелка


7 знака, че майка ти е най-добрата ти приятелка
Снимка: iStock/Guliver

Връзката между майка и дете е много повече от генетична. Безкрайната подкрепа, уважение, търпение и огромна доза любов са неизменна част от нея. Майката е винаги готова да изслуша нашите проблеми, да ни даде съвет и да ни подкрепи, тогава, когато имаме най-голяма нужда. Тя е нашият супергерой, а ако успеем да запазим близката ни връзка, тя може да се окаже ценен приятел за цял живот.

Ето 7 знака, които са показател за силната връзка между теб и майка ти.

1. Тя е най-големият ти фен

Майка ти вярва в теб още от първия ден, а понякога и много повече, отколкото ти си вярваш. Без значение какви са бъдещите ти планове, тя ще е до теб и ще те подкрепи в трудните моменти. Всичко, което тя иска, е да си щастлива.

2. Винаги ще те изслуша

Тя винаги е готова за дълъг разговор, без значение дали е заради радостна новина или трудност, която не можеш да преодолееш сама. Вероятно ще иска да узнае подробностите и ще се опита да респектира мнението ти, дори да не съвпада с нейното.

3. Нейните съвети са важни за теб

Когато се двоумиш, просто я питаш за съвет. Нейните решения са изпитани с времето и е удачно да се довериш на опита й. Не се притесняваш да говориш за нещата, които те подтискат, а тя винаги има релевантен отговор.

4. Напълно честни сте една с друга

Независимо какво ти се върти в главата, знаеш, че можеш открито да й споделиш мислите си. Тя не те съди, а се опитва да те разбере и да запази тайната ти. Когато се нуждаеш от слушател, е до теб, но през останалото време не ти спестява истината, дори да ти е неприятна. Без значение дали се касае за визията ти или връзката ти - тя е напълно откровена, когато я попиташ.

5. Обича те безусловно

Понякога си толкова издразнена дори на себе си, че сама не намираш сили да се обичаш. През тези трудни периоди тя е винаги до теб, за да те обгрижва с любовта, която заслужаваш. Научава те отново как да обичаш себе си и допринася за вътрешната ти хармония.

6. Твоята компания я прави щастлива

Майка ти е интересен човек, който знае много, но не спира да се интересува от последните тенденции. Двете се чувствате прекрасно, прекарвайки време заедно, дори ако сте в компанията на твои приятелки. Те също я харесват, а тя никога не се чувства некомфортно.

7. Тревожи се за теб

Здравето ви, събитията в живота и връзката ви са еднакво важни и за двете. Понякога дори отделяш повече време за нейното щастие, отколкото за твоето собствено. Пишеш й и звъниш по няколко пъти на ден, просто за да чуеш как е. И без значение колко пораснала си, тя също се притеснява за теб и те проверява. Това е майчин инстинкт, който няма да се промени с годините.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Семейство


Реклама

Независимо дали приемат, или отказват, жените изпитват еднакво удоволствие от това, че са искани.

Овидий

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама