6 неща, които да НЕ казвате на необвързаните си приятелки

  • 6 неща, които да НЕ казвате на необвързаните си приятелки
    Дата: Снимки: iStock/Guliver
Дата: 30.07.2019 Снимки: iStock/Guliver
Iwoman.bg

Независимо дали сте в сериозна връзка, или пък сте вечно необвързани, хората винаги ще имат мнение по въпроса. Факт е, че някои хора се справят по-добре в живота, ако имат човек до себе си, докато други процъфтяват сами. Разбира се, това може да се промени във всеки един момент, но нито едното, нито другото е нещо лошо. За сметка на това, винаги е било по-лесно да се съдят необвързаните жени. Гарантираме ви, че на тях им е писнало да слушат едни и същи съвети, така че по-добре задръжте следните мисли за себе си.

1. "Все някога ще срещнеш твоя човек, не се притеснявай."

Трудно е да се каже нещо подобно, освен ако нямате кристално кълбо пред себе си. И честно казано, е доста изтъркана фраза, която по-скоро вече се е превърнала в "дежурна".

2. "Трябва да пробваш някое приложение за запознанства."

Приложенията за запознанства работят за някои хора, но определено не са създадени за мнозинството. Те имат невидима бариера, която прави естественото начало на една връзка доста трудно, освен ако не търсите чисто сексуална такава.

3. "Трябва да си по-настоятелна."

Не притискайте необвързаните си приятелки да насилват нещата, защото когато това е неестествено за тях, реакцията от срещуположния пол вероятно ще бъде същата.

4. "Няма нищо лошо в това да бъдеш сама."

Някои неща е по-добре да се оставят неизказани и това е едно от тях. Като цяло, тази фраза, колкото и да е успокоителна, има снизходителен тон.

5. "Трябва да се отвориш за връзка."

Този начин на мислене е за хора, които се влюбват в идеята за връзка, без значение от човека. За някой, който желае дълбочина,това няма да подейства, защото той ще се отвори, когато срещне правилния човек.

6. "Трябва да те запозная с един човек, който също е необвързан."

Сериозно? Това звучи точно толкова зле, колкото е и в действителност. Всеки може да намери просто някой в името на това да бъде във връзка. Не приемайте, че необвързаната ви приятелка е отчаяна.

-------------------------------


#ОстаниВкъщи, бъди отговорен!

iWoman e с теб!

Всичко ново за коронавируса - ТУК!

Instagram

Етикети:

Общо коментари | 0  Напиши коментар
Твоят коментар
Съгласявам се с общите условия за ползване на сайта
Всички полета са задължителни.
Коментарите подлежат на коментар.